WrestleMania 31 – Brock Lesnar se lupta cu Roman Reigns

brockWrestling News OBserver raporteaza faptul ca Brock Lesnar a plecat saptamana trecuta de la RAW, dupa ce s-a certat cu Vince McMahon. Mai multi oameni care s-au aflat in backstage pe parcursul show-ului au declarat ca au auzit tipete din biroul patronului companiei, spunand ca la un moment dat se temeau pentru binele lui Vince, care se afla inauntru singur cu Lesnar. Dupa un timp, aparent Brock a plecat pur si simplu din arena.

Momentan nu stim exact de ce s-au certat cei doi, insa cel mai probabil argumentul dintre cei doi s-a datorat negocierilor noului contract al actualului campion WWE World Heavyweight. Actuala intelegere dintre companie si Brock expira dupa Wrestlemania 31.

In backstage la SmackDown saptamana trecuta, Vince le-a spus celor din interiorul companiei ca daca Brock refuza sa apara pe datiile in care ar mai trebui sa apara pana la Wrestlemania, compania il va da in judecata pentru “incalcarea contractului”. Totusi, Vince aparent a parut destul de sigur de faptul ca Lesnar va fi prezent la cel mai important show al anului pe 29 Martie.

La WWE Fast Lane 2015, a avut loc meciul dintre Daniel Bryan vs Roman Reigns, castigatorul urmand sa lupte la WrestleMania 31 contra lui Brock Lesnar pentru centura WWE World Heavyweight. Roman Reigns a castigat meciul prin pin fall, dupa un spear.

Roman Reigns vs Brock Lesnar pentru centura WWE World Heavyweight va fi main event-ul celui mai important PPV din wrestling.