Vrem tehnologia extraterestra dar nu o putem obtine

Vrem tehnologia extraterestra dar nu o putem obtine

În anul 1980, au început să apară primele informații despre existența unui grup care se numea Majestic 12 sau MJ 12, grup organizat de președintele Truman și care avea ca scop gestionarea problemelor extraterestre.

Cei care au scris articole sau cărți despre această misterioasă grupare au fost contactați de agenți CIA care au încercat să-i facă să renunțe la munca lor de investigație.

În anul 1987, președintele Universității Pennysilvania a declarat că este la curent despre existența acestui grup dar, a încerca să identifici membrii este o luptă cu morile de vânt.

Generalul Arthur Exon care în anul 1947 se afla la Wright Field, acolo unde a fost adusă epava OZN-ului prăbușit la Roswell, a declarat că membrii ai grupării MJ 12 au făcut investigații cu privire la prăbușirea OZN-ului și că au preluat cadavrele și extraterestrul care a supraviețuit accidentului.

Mai târziu, documente care au fost declasificate au dat informații despre implicare acestui grup în cercetarea multor evenimente extraterestre, nu numai de pe teritoriul SUA ci și în multe alte zone ale globului.

Mult mai târziu, în anii 90, documente declasificate au demonstrat că specialiștii din gruparea MJ 12 au decriptat tehnologie extraterestră care a fost implementată în industria aeronautică americană. Faptul că în anul 1947, americanii au recuperat epava OZN-ului prăbușit la Roswell, a însemnat un salt colosal pentru tehnologia americană.

În 6 decembrie 1950, la granița dintre Texas și Mexic a fost recuperată epava unui alt OZN, care a fost preluată și studiată de specialiștii din MJ 12.

Se spune că din grupul MJ 12 au făcut parte 12 specialiști de top din SUA. Accesul la informațiile MJ12 îl avea doar un grup restrâns de oameni de știință și militari. Președintele SUA trebuia să-și dea acordul cu privire la accesul la astfel de informații.

Aceste măsuri excepționale au fost luate după ce spionajul sovietic a reușit să intre în posesia unor documente privind proiectul bombei cu hidrogen. La scurt timp după că URSS a intrat în posesia acestor documente, au construit bomba cu hidrogen după modelul american.

Sunt istorici care susțin că președintele Kennedy a dorit desecretizarea unor documente privind evenimente extraterestre. CIA s-a opus vehement, situație care a dus la o ruptură între Casa Albă și CIA și care, susțin unii specialiști, ar fi dus chiar la asasinarea președintelui Kennedy.

Puțini sunt cei care au rezistat unui război cu CIA. Se cunosc cazurile unor mari ufologi sau jurnaliști care au avut parte de morți suspecte, după ce s-au implicat prea mult în astfel de anchete.