Vrei sa fii mai productiv in anul 2017?

Vrei sa fii mai productiv in anul 2017?

Iata 3 trucuri care te vor ajuta sa iti cresti prformantele in acest an:

1. Concentreaza-te asupra fiecarei sarcini in parte
Foarte multe persoane au tendinta sa se piarda in detalii si sa desfasoare mai multe activitati in acelasi timp, iar acest comportament nu le ajuta sa fie productive. Chiar daca ai un program aglomerat si ai senzatia ca timpul nu iti mai ajunge, este important sa te concentrezi asupra fiecarei sarcini in parte. Asadar, evita sa te implici in activitati diferite si nu iti asuma responsabilitati care doar iti vor incarca programul.

Stabileste un timp pentru fiecare sarcina in parte, indiferent ca este vorba de 30 de minute sau de o ora. Iti va fi mai usor sa faci progrese si sa observi orice greseala. Totodata, daca lucrezi foarte mult la birou, deschide programele si aplicatiile care iti sunt necesare si evita sa iti aglomerezi fereastra cu pagini, documente sau dosare care nu iti sunt utile.

 

2. Incepe-ti ziua cu o rutina care te ajuta sa ai mai multa energie
Stiai ca este necesar sa faci acelasi lucru timp de 30 de zile, astfel incat sa devina un obicei? Igiena este foarte importanta la prima ora a diminetii, este un obicei pe care il desfasori in mod firesc.

 

Cu toate acestea, daca vrei sa fii mai productiva in 2017, este recomandat sa incluzi in programul tau si cateva minute de sport. Cateva exercitii cardio te vor energiza si te vor ajuta sa fii in forma pe tot parcursul zilei. Si meditatia activa te ajuta sa iti eliberezi mintea de stres sau ganduri negative si sa fii in cea mai buna forma la serviciu.

 

3. Ia pauze in timpul zilei
Momentele de relaxare in timpul zilei te ajuta sa fii mai eficienta in 2017. Asa cum este recomandat sa te concentrezi asupra fiecarei sarcini in parte, este esential si sa iei o pauza de aproximativ 15 minute inainte sa incepi urmatorul task. Este un truc simplu, dar care te va ajuta sa ai mai multa energie si sa dai mai mult randament la serviciu.