Vreau sa fiu un extraterestru

ozn navaCele mai misterioase fiinte din univers nu sunt asa periculoase spun specialistii, acestia afirma ca ozn-urile zboara deasupra planetei pentru a o analiza, ne studiaza dar noi nu stim decat sa mancam sa furam si sa bem. O lume in care oamenii au pierdut esenta vietii. In trecut nu exista tehnologie, te descurcai cum putei mancai ce era. Dar cum oamenii au evoluat un inceput sa suga planeta de petrol aur resurse si pamantul a cam imbatranit.

Ce as mai avea de pierdut ca la cat am trait in Romania asta mi sa acrit oamenii s-au imbolnavit si totul nu mai are culoare. Vreau sa fiu rapit sa fiu dus pe o nava unde sa fiu studiat de iei sa ma luminez esi sa imi activeze al treilea ochi sa fiu cu un 10 pasi in fata oamenilor sa am o putere secreta in care sa se schimbe lumea dupa cu vrea cotul meu mai ales sa pot sa incalc legile fizicii deja suna prea mult dar tote aceste secrete sunt stiute de aceste fiinte inteligente

Extratereştii există şi nu trebuie să ne fie teamă de ei! O spun cercetătorii de la Institutul SETI din California care îşi extind eforturile de căutare a vieţii în spaţiu. Dacă până acum experţii căutau exclusiv semnalele din Cosmos, de acum încolo vor transmite, cu ajutorul telescoapelor, mesaje către cele mai îndepărtate locuri din galaxie, în speranţa că cineva le va răspunde.

Extratereștrii există și sunt prietenoși dar cea ar fi care acesti ar veni printre noi si sa traim cu ei sa facem pactul sa ne invete secrete pe care noi oamenii slabi nu le stim.

“Contactarea civilizaţiilor extraterestre nu este periculoasă”, afirmă cercetătorii americani.

Astrofizicienii vor să trimită semnale în spaţiu, îndreptate spre stele din alte sisteme solare, în speranţa că vor putea să stabilească un contact cu cel puţin o civilizaţie extraterestră.

“Timp de 50 de ani, am îndreptat radiotelescoape spre stele în căutarea semnalelor emise de alte civilizaţii, dar fără succes”, a declarat Douglas Vakoch, un cercetător de la SETI.