Universurile paralele exista

Einstein univers paralelUniversurile paralele există, ne asigură oamenii de știință. Un univers paralel exercită o forță asupra propriului nostru univers, creând a priori fenomene inexplicabile. Mai multe lumi există, simultan, care se resping, susțin susținătorii acestei teorii.

Teoria conform căreia există universuri paralele a fost lansată, în anul 1950, de către cercetătorul Everett. Conform teoriei sale, universurile paralele alternative tind ca număr spre infinit.
Anumite faze ale somnului ne permit inconștient să trecem în alte dimensiuni și să avem vise premonitorii.

În iunie 1925, un tânăr student, pe nume Jean Romier, este invitat de un bătrân simpatic să-l viziteze, pentru a asculta Mozart. În ziua stabilită, tânărul se prezintă la domiciliul bătrânului, unde împreună cu doi nepoți ai bătrânului, ascultă muzică, timp de câteva ore.

Tânărul părăsește apartamentul bătrânului și în stradă își dă seama că și-a uitat bricheta în apartamentul bătrânului. A sunat la ușa acestuia preț de câteva minute, până când, administratorul imobilului i-a povestit că, apartamentul este gol și că proprietarul este mort de câțiva ani.

A doua zi, o rudă a defunctului proprietar este chemată pentru a deschide ușa apartamentului. Pe masa din sufragerie, tânărul Romier și-a văzut bricheta, alături de o scrumieră plină cu resturi de țigară.

Este celebru cazul a doi tineri francezi, alpiniști, care în drumul lor spre un versant, au poposit la o fermă părăsită, unde au făcut câteva fotografii. Ferma era părăsită și frapa prin arhitectura sa. La întoarcere, cei doi alpiniști au dorit să mai facă fotografii cu vechea fermă. Au căutat, în zadar, imobilul.

S-au deplasat în cea mai apropiată localitate, unde au întrebat localnicii despre existența fermei. Erau convinși că au greșit drumul. Conform documentelor de la primăria orașului, ferma fusese demolată, cu mai bine de 50 de ani.

Pozele pe care le făcuseră cei doi, erau identice cu cele din arhiva primăriei localității.
Celebrul fizician Eisten a susținut că observarea omului are o capacitate limitată. Nu vedem decât universul pe care îl populăm.

Linde, un fizician rus, a lansat teoria conform cărei, după celebrul Big Band, timpul și spațiul și-au continuat expansiunea, formând adevărate bucle , pe care cercetătorii le-au numit universuri paralele.
Un sistem cuantic poate să existe simultan, în mai multe forme. Omul nu poate observa decât universul în care există.

Universul nostru este agresat de aceste bucle, în urma cărora se produc spații, rupturi, care duc în alte universuri. Teoria conform căreia există universuri paralele, care există simultan, nu a fost negată de către fizicieni, ca în cazul altor teorii, unde părerile au fost împărțite. Unele universuri duc spre trecut, altele spre viitor..