Un american bogat se barbiereste cu toporul

morris daniel om sarac bogatUn american se multumeste cu putin avend in vedere ca este jucator la o echipa de baseball din SUA, el a uitat de valoarea banilor si doreste sa duca o viata curata, mai nou e nu foloseste big pentru barbierit, el foloseste toporul.

Daniel Morris este unul dintre cei mai promiţători jucători de baseball din Statele Unite. El a semnat în 2011 un contract cu o echipă din Toronto pentru care a primit un bonus de 2 milioane de dolari, însă trăieşte într-o dubă Volkswagen în parcarea unui magazin Wal-Mart.
Morris este unul dintre cei mai buni aruncători din liga în care activează, iar acest lucru i-a adus şi numeroase contracte de publicitate.

Tânărul preferă însă să investească toţi banii şi să trăiască cu doar 800 de dolari pe lună – jumătate din salariul minim lunar oferit în Statele Unite. „Prefer să trăiesc sărac”, povesteşte Norris. „Atunci când nu ai presiunea banilor, e mai uşor să te concentrezi pe muncă.”

Un ultim lucru pe care îl face înainte de antrenament este să ia un topor pentru a-şi „tunde” barba. Nu foloseşte lame de ras, pentru că nu le vede rostul.