Uleiu de avocado iti salveaza parul

Uleiu de avocado iti salveaza parul

Folosirea uleiului de avocado pentru par  poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterea parului.
Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se dovedeste a fi un favorit al industriei cosmetice cand vine vorba de produse pentru ingrijirea si tratarea parului.
Desi poate fi folosit in mod regulat pentru ingrijirea cotidiana, si pentru toate tipurile de par, el este in mod deosebit recomandat  pentru persoanele cu diverse probleme de  par si scalp: caderea parului, matreata, par tratat si vopsit chimic, fie de par subtire, tern, lipsit de stralucire. Uleiul de avocado poate fi folosit ca atare, sau combinat cu alte uleiuri  recunoscute ca fiind benefice pentru par, ca de exemplu uleiul de masline sau uleiul de migdale. De asemenea, poate fi inclus in produsele obisnuite de ingrijire: sampon, balsam, tratamente.
Uleiul de avocado este un tratament simplu, natural, bogat in nutrienti si foarte eficient, lasand parul nu numai matasos si stralucitor, insa  si mai important –  sanatos. Folosirea  uleiului de avocado pentru par este o modalitate eficienta si ieftina de a-ti ingriji podoaba capilara, fara a folosi produse cosmetice costisitoare, sau care contin o  multitudine de ingrediente chimice daunatoare, iar includerea sa in rutina de ingrijire va genera efecte incredibile in timp!
In continuare o sa va prezint mai multe retete extreme de simple si la indemana oricui, care folosesc uleiul de avocado si alte ingrediente usor de procurat, pentru a hrani, a reda stralucirea dar si pentru a trata unele probleme ale parului si scalpului.