Tunurile cu plasma din Valea Mortii

biblie-oznValea Mortii din Siberia este locul in care oamenii nu se vor aventura. Este o zona blestemata si cu foarte multe mistere unde vegetatia nu creste si unde ozn-urile au lasat o arma puternica omenirii in schimbul aurului.

Tunuri cu plasma extraterestre ce protejeaza acea zona de un anumit impact cu un meteorit sau o invazie a reptilienilor.

In Siberia s-au descoperit tunuri cu plasma extraterestre intr-un loc neexplorat care se numeste “Valea Mortii”

Specialistii rusi au testat un nou tip de tun. Noua arma a primit denumirea de termoelectrochimica din cauza principiului de functionare.

Detonarea substantei explozibile se foloseste un dispozitiv plasmatic in locul declansatorului obisnuit. In ceea ce priveste incarcatura explozibila, ea este mai densa, ceea ce, in combinatie cu plasma si impulsul electromagnetic, sporesc viteza si distanta de zbor a proiectilului.

Pe de alta parte, surse guvernamentale au dat de inteles ca noul tun are putine sanse sa ajunga in dotarea fortelor armate. „Substanta explozibila folosite impune anumite norme, greu de realizat in practica. Fara indoiala, noile idei ale inginerilor si oamenilor de stiinta sunt foarte importante si, chiar daca nu vor ajunge in fata productiei de serie, vor fi folosite, intr-o forma sau alta, la viitoarele arme destinate trupelor de artilerie. Este insa o chestiune de perspectiva pe termen lung”.

https://www.youtube.com/watch?v=4JQznApHOdU