Trucuri naturale antiimbatranire folosite de asiatice

ceai beneficiiFemeile asiatice sunt faimoase pentru faptul că nu par să îmbătrânească și arată întotdeauna cu câțiva ani mai tinere, dacă nu chiar cu un deceniu față de vârsta actuală. Secretul lor anti-îmbătrânire stă, bineînțeles, în stilul de viață și alimentația sănătoase. Iată câteva trucuri care să vă inspire!

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: ceaiul verde

Ceaiul verde, una dintre cele mai bogate surse de antioxidanți, este consumat zilnic de femeile asiatice, ajutându-le totodată să-și mențină silueta.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: soia

Soia reprezintă un aliment de bază în alimentația asiaticilor, fiind consumat de milenii sub formă de miso (un condiment tradițional japonez obținut din fasole soia), tofu, păstăi de soia verde sau sos de soia.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: fără radiații ultraviolete

Soarele este inamicul asiaticilor. Ei se protejează de razele ultravioletele folosind umbrele pe stradă și multe straturi de cremă de protecție.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: desert

Desertul asiaticilor este compus, în general, din suc natural de fructe proaspete, astfel că aportul de calorii este minim.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: ghimbir

Ghimbirul stimulează circulația sangvină, îmbunătățește sistemul imunitar și este un bun afrodisiac. Asiaticii îl folosesc aproape în orice: supe, ceaiuri, anumite feluri de mâncare.

Trucuri naturale anti-îmbătrânire folosite de asiatice: fără lactate

Produsele lactate precum laptele și brânza lipsesc din dieta asiatică, întrucât aceasta include produse de origine animală în cantități reduse, ceea ce apără organismul de cancer și infarct.

Trucuri naturale anti-îmbătrânire folosite de asiatice: medicina tradițională

În timp ce în medicina occidentală se folosesc medicamente pentru a trata diverse afecțiuni, medicina chineză se concentrează pe vindecarea cu ajutorul psihicului și a remediilor naturiste.