Trateaza cariile si intareste oasele cu coaja de ou

coaja de ouTrateaza cariile în mod natural cu cojile de ouă și întareste oasele.

Nu arunca cojile de ouă! Îți poți trata cariile și îți poți întări oasele, deoarece acestea sunt bogate în calciu și alte 27 de minerale esențiale sănătății dinților tăi. Fierbe două ouă organice timp de 5 minute, timp în care agenții patogeni de la suprafața oului sunt distruși.

Cojile de ou sunt considerate inutile și aruncate, dar știai că au proprietăți uimitoare pentru dantura ta

După cele 5 minute de fiert, desprinde coaja de ouă și transformă-le în pulbere, cu ajutorul unei râșnițe. Consumă acest praf de coji de ouă o dată pe zi pentru mineralizarea dinților și întărirea oaselor. Coaja de ou previne apariția cariilor și tratează începuturile de carii deja existente la dinți. Coaja de ou conține în mare parte aceleași elemente din care este format dintele, fapt ce ajută la remineralizarea dinților.

Coaja de ou conține o serie de minerale esențiale sănătății dinților: magneziu, fosfor, sodiu, potasiu, silicon, aluminiu și sulf. Este recomandat consumul de praf de coajă de ou mai ales pentru copii aflați în proces de dezvoltare, pentru întărirea oaselor și a dinților.

Proprietățile cojilor de ou
Oasele și dinții au o compoziție foarte asemănătoare cu cea a cojilor de ou. Calciul pe care îl conțin aceste cochilii care, de obicei, sunt aruncate, ajută măduva spinării să își îndeplinească mai bine funcția hematopoietică. În plus, cojile de