Traim in matrix, cine sunt egregorii?

Traim in matrix, cine sunt egregorii?

Ruppert Sheldrake este biolog și a efectuat studii aprofundate privind legătura dintre natura lucrurilor și câmpul morfic. Concluzia a fost că fiecare sistem natural are propriul câmp morfic.

Câmpul morfic acţionează diferit în funcție de tipul de atomi și molecule, de existența cristalelor, de modul de gândire. Atunci când un fulg de zăpadă se topește sau un animal moare, câmpul morfic nu dispare.

Sheldrake consideră că aceste câmpuri continuă să acționeze undeva într-o altă dimensiune sau într-un alt timp. Câmpul morfic înmagazinează memoria unei existențe. Ce se întâmplă după moarte cu câmpul morfic?

La această întrebare au încercat să răspundă mai mulți specialiști care au realizat un experiment inedit pe o insulă izolată, populată de maimuțe. În fiecare zi, cercetătorii aruncau fructe dulci în nisipul de pe insulă. Maimuțele erau obligate să mănânce fructele murdare de nisip. După câteva luni, una dintre maimuțe a început să spele fructele.

În mod neașteptat, și celelalte i-au urmat exemplul. Ineditul experimentului a fost însă altul. Pe insule la fel de izolate, populate de maimuțe, fără ca acestea să intre în contact cu alte colonii de maimuțe, și acestea începuseră să-și spele fructele în apa mării. Astfel a fost lansată teoria câmpului generator morfic care propagă cunoașterea în lumea vie, minerală sau cuantică.

Jung spunea că între membrii aceleiași specii există conexiuni. Subconștientul colectiv ne permite accesul la obiceiuri, arhetipuri. Vorbim despre corectitudinea japonezilor, despre impulsivitatea latinilor, despre rigoarea germanilor.

Aceste diferențe au fost numite egregor național care dă specificitate și permite reprezentanților unei specii să aibă acces la cunoștințele universale, fără ca acestea să fi avut experiențe în acest sens.

Egregorul este o acumulare impresionantă de informații, de o forță psihică impresionantă. La baza formării sale stă o proiecție astrală formată prin rezonanța vibratorie. Câmpurile morfice rămân ca o amprentă energetică după moartea unui organism, formând o energie impresionantă care acționează asupra organismelor vii. Egregorii sunt spiritele care pun în mișcare lumea și crează forme.