Topeste grasimea rapid cu hrean miere si lamaie

grasime-remediuTopeste grasimea rapid cu hrean miere si lamaie

Chiar și toamna trebuie să ne ocupăm de aspectul nostru fizic, iar dacă kilogramele în plus ne dau bătăi de cap, trebuie să luăm atitudine. Fără să facem nimic nu vom scăpa de ele. Din contră, numărul lor va crește fără oprire.

Am găsit soluția ideală pentru această perioadă a anului. Putem să scăpăm de minimum 7 kg cu ajutorul unui amestec din hrean, lămâie și miere. Iată despre ce este vorba!

Ingrediente necesare:

150 g de hrean

4 lămâi

3 linguri de miere

Cum se prepară

Hreanul se curăță și dă prin răzătoare, apoi se amestecă la blender cu lămâile tăiate în bucăți, cu tot cu coajă. La final, se adaugă mierea, se amestecă bine totul și mixul se pune într-un vas cu capac și se bagă la frigider pentru 24 de ore.

Cât se ia și când

Acest mixt se împarte în două. Prima porție se bea după micul dejun, iar a doua după masa de prânz.

Amestecul este indicat să fie consumat timp de 3 săptămâni.

Ce să faci ca să ai rezultate și mai bune

Dacă vrei să slăbești și mai mult, va trebui ca pe lângă amestecul băut, să mai respecți și câteva reguli:

1. Hidratează-te bine

Hidratarea este indicată în toate anotimpurile, nu doar vara. Așa că, deși a venit toamna, trebuie să bei minimum 2 l de lichide pe zi, iar unul dintre acestea este musai să fie apă.

2. Ai grijă la alimentație

Încearcă să mănânci mai sănătos. Elimină din alimentația ta prăjelile, dulciurile, sucurile carbogazoase, mâncarea de tip fast food, făinoasele. Optează pentru cât mai multe fructe și legume.

3. Sportul trebuie să facă parte din viața ta

Această regulă este de aur. Măcar de două ori pe săptămână, fă mișcare. Aleargă în parc, urcă scările, dansează. Viața sedentară pe care o trăim (statul la birou) îngreunează procesul de slăbire. Așa că, trebuie să luăm atitudine și să schimbăm acest aspect.

4. Dormi suficient

Somnul este esențial în orice regim de slăbire. Sunt studii care au demonstrat că prea puțin somn duce la îngrășare. 7 -8 ore de somn pe noapte este „porția“ necesară, zilnică, pentru un adult.