Suc miraculos care reduce colesterolul

sucSuc miraculos care reduce colesterolul

O dietă adecvată și bogată poate reduce colesterolul, dar și riscul de apariție a atacului de cord și a accidentului vascular cerebral. De aceea, este foarte important ca fiecare persoană să știe ce riscuri implică creșterea nivelului de colesterol din organism.

Colesterolul este o grăsime produsă de organism, care ajută la îndeplinirea tuturor funcțiilor, cum sunt producerea de acizi biliari, absorbirea de către celule a vitaminei D, stimularea anumitor hormoni, și altele. Toate acestea sunt îndeplinite când nivelul colesterolului este normal, dar ce se întâmplă când este crescut?

Atunci când nivelul este ridicat, se acumulează în artere și duce la îngroșarea sângelui, reducând cantitatea de sânge care trebuie să ajungă la organe. Acest lucru duce la dezvoltarea mai multor probleme de sănătate.

Creşterea nivelului de colesterol poate fi cauzată de anumite alimente bogate în grăsimi și zaharuri, sedentarism, obezitate, dar și consumul excesiv de alcool. Dar, din fericire, poate fi ținut sub control.

Dacă vrei să reduci nivelul colesterolului în mod natural, încearcă acest remediu. Este pe bază de suc de lămâie, pătrunjel, bicarbonat și apă, și este foarte eficient. Ajută la eliminarea grăsimii depozitate pe artere, dar și sistemul imunitar. În plus, este un agent purificator, care detoxifică organismul.