Sore Mihalache si noul ei album

1

DSCF5325 300x225 150x150 Sore Mihalache si noul ei albumMai e puţin şi va avea premiera ceuil de-al doilea sezon al serialului “Pariu cu viaţa”, la Pro TV. Însă până atunci, puştii din LaLa Band repetă şi filmează pentru serial, dar se pregătesc şi pentru noul album şi de concertul de Sfântul Valentin. Mai mult, interpreta Sarei, Sore Mihalache lucrează dublu faţă de colegii ei pentru că va veni cu noutăţi în cariera ei solo. “Vin şi eu cu noutăţi, în martie urmează un nou single şi cât de curând un album.. E un an plin de evenimente şi pentru mine cât şi pentru “alter ego-ul” meu, Sara din “Pariu cu viaţa”.

Pentru mai multe amănunte despre noul sezon din “Pariu cu viaţa”, nu rataţi noul număr al revistei BRAVO, de marţea viitoare, în care  veţi avea multe surprize.

pixel Sore Mihalache si noul ei album

Related Posts

One Response

  1. Bianca says:

    hehe, deabia astept noul sezon !

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.