Semne care demonstrează ca al treilea ochi s-a trezit

al-treilea-ochiÎnvăţăturile străvechi vorbesc despre al treilea ochi pe care orice om îl deţine, dar şi despre modalităţile prin care se poate activa. Al treilea ochi este destinat oamenilor spirituali, care pot vedea dincolo de realitate relativă în care ne ducem viaţa.

Tehnicile pentru activarea acestui „organ” pornesc din spiritualitate şi doar cei care aleg drumul drept pot beneficia de acest dar.

În acest articol, am ales să vă prezentăm principalele semne care arată că al treilea ochi s-a trezit şi în cel mai scurt timp posibil va deveni parte din sistemul spiritual al unui individ. Trebuie să fiţi atenţi la care aleg pe care le transmite pentru a-i identifica prezenţa.

Iată cele mai comune semne care demonstrează că al treilea ochi s-a trezit:

1. Presiune în frunte

Presiunea în frunte arată că glanda pineală are activitate. Atunci când energia spirituală sau cea divină este atrasă de această glandă, se simte o presiune în centrul frunţii. Această presiune devine un fapt normal şi trebuie asociat cu schimbul de informaţii venit dintr-o altă lume.

2. Dureri de cap inexplicabile

Atunci când al treilea ochi funcţionează, dureri de cap inexplicabile sunt la ordinea zilei. Spiritualiștii susţin că această durere provine de la supraîncărcarea cu informaţie, pe care creierul trebuie s-o precese într-o anumită perioadă de timp.

3. Sensibilitate la sunet

Acest semn este unul specific al oamenilor spirituali. Ei se simt lezaţi sau chiar deranjaţi de sunetele puternice sau chiar de joasă intensitate. Unele dintre aceste sunete sunt asimilate de creier şi transformate de cele mai multe ori în emoţii extrem de puternice, care nu pot fi asociate cu nimic trăit până atunci.

4. Sensibilitate la lumină

În timp ce al treilea ochi se trezeşte, lumina puternică, cât şi culorile aprinse devin greu de suportat.

5. Intuiţie ascuţită

Oamenii care beneficiază de al treilea ochi deţin şi o intuiţie extrem de puternică. Ei pot anticipa evenimente viitoare, dar de asemenea pot simţi chiar diferite lucruri din şi dincolo de realitate. Acest fenomen nu se poate explica în cuvinte pentru că este o stare dincolo de această lume. Numai cei care o trăiesc o pot înţelege.

6. Ameţeli

Pe lângă simptomele de mai sus,ameţelile, de asemenea, sunt atribuite trezirii celui de-al treilea ochi. Specialiştii sunt de părere că o reechilibrare energetică este necesară, pentru ca întreg sistem să funcţioneze la parametrii optimi.