Scapa de pietrele la rinichi cu aceasta reteta simpla si naturala

pietre la rinichi remediuMeiul pur si simplu curata rinichii, ajutand la eliminarea nisipului si sedimentelor, inlaturand pietrele mici de la rinchi si vezica, fiind un foarte bun remediu si in tratamentul cistitei. Pe de alta parte, meiul este una dintre cerealele importante, pentru ca are o mare valoarea nutritiva si importante proprietati medicale. Remediul de mai jos este foarte popular in medicina traditionala ruseasca, iar pentru a-l urma, veti avea nevoie doar de apa si mei.

 

Reteta este urmatoarea:

 

– Seara inainte de culcare, asezati 200 de grame de seminte de mei intr-un borcan de 3 litri.

 

– Umpleti apoi borcanul pana sus cu apa calda.

 

– Dimineata, agitati recipientul. Veti observa un lichid de culoare alb-opaca in interior – Acela este medicamentul vostru.
– Strecurati si puneti lichidul intr-o sticla, putand astfel sa-l purtati peste tot cu voi. Inlocuiti consumul de apa cu acest lichid pe tot parcursul zilei. Nu aruncati meiul. Cu el puteti prepara un mic dejun delicios. Seara urmatoare, pregatiti o portie noua pentru ziua urmatoare, folosind aceleasi instructiuni. Bautura tebuie consumata timp de 10-15zile.

Dupa 10 pana la 15 zile, pietrele se vor sfaramita si vor fi eliminate odata cu urina, iar rinichii vor fi curatati de nisip, mucus si pietre. Inflamatia va disparea, iar problemele legate de caile renale si intreg tractul urinar vor fi astfel remediate.