Sanatatea mentala si fizica poate fi restabilita de pietre

Sanatatea mentala si fizica poate fi restabilita de pietre

Așa te vindeci mai repede!

Despre turcoaz de spune că, dacă este purtat ca talisman, te ajută să te însănătoșești mai curând când te afli în convalescență și că îți aduce liniște sufletească. Turcoazul stimulează pe cel care o poartă să fie mai comunicativ și să spună adevărul fără teamă.

Terapie contra migrenelor

Dacă migrenele nu te mai lasă, folosește un ametist pentru a masa zona dureroasă, tâmplele, fruntea, ceafa. Ametistul este folosit din vechime în intoxicații, probleme digestive, alergii, artrită. Purtarea unei bijuterii cu ametist le poate fi de ajutor și persoanelor care suferă de anxietate.

Păstrează-ți echilibrul emoțional

O imunitate puternică depinde nu doar de sănătatea sistemului digestiv, ci și de echilibrul emoțional. Jadul poate proteja pe cel care-l poartă de boli și de gândurile rele care provoacă îmbolnăviri. Aduce un sentiment de armonie cu sine și lumea, sporește încrederea în forțele proprii.

Pentru o memorie mai bună

Terapia cu smarald alungă insomnia, starea de melancolie, previne hipertensiunea. Culoarea și vibrațiile lui cresc capacitatea de concentrare și de memorare. Persoanele care se confruntă cu depresie, anemie, răceli și care poartă bijuterii cu smarald vor avea o imunitate mai bună.

Întărește-ți sistemul nervos cu turmalin

Gândurile negre, fricile, grijile, stresul sunt alungate prin purtarea unui turmalin. Se spune că întărește sistemul nervos și că îți aduce un plus de energie. Îl poți purta în momentele de cumpănă, când apar neînțelegeri, necazuri sau tot soiul de probleme care riscă să te dezechilibreze emoțional.