Sa mai dam de mancare la caini

caine rauSe spune ca cainele este cel mai bun prieten al omului bine uneori asa este, cainii sunt de mai multe rase fiecare sunt mai agresivi sau mai cuminti dar cand nu le dai de mancare incep sa latre de foame adica stiga dupa mancare. O femeie din Drobeta Turnu Severin a murit in chinuri groaznice cand a vrut sa hraneasca cainele fiului ei care el locuia la bloc.

Cainele pitbull trebuie hranit bine el daca nu mananca devine agresiv, cum femeia ii dadea de mancare putin si cate o bucata de mamaliga si graunte, cinele nu mai putea el de mamaliga.

Politistii spun ca ar fi avertizat-o la ce riscuri se expune, dar, n-au fost ascultati! Urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional! Totul s-a petrecut de dimineata, cand, la fel ca in fiecare zi, femeia se ducea sa-i hraneasca pe cei doi caini ai fiului, mutat in alta parte.

Astazi, insa, nimeni n-a apucat s-o salveze din coltii pitbull-ului, desi, la cateva case distanta de locul nenorocirii era chiar echipajul de pe ambulanta. Parca turbat, animalul s-a repezit la ea si a pus-o la pamant. Alarmat ca sotia nu s-a intors acasa, barbatul a plecat s-o caute. Cand a vazut bucati din hainele ei, a inteles ce s-a intamplat.

Animalul a putut fi scos din curte numai dupa ce a fost tranchilizat de cei de la ecarisaj. Culmea, politistii veniti la fata locului spun ca, in trecut, au avertizat-o pe femeie. Cainele pitbull pe care-l hranea de mai bine de un an este unul deosebit de periculos si pentru care trebuie luate masuri speciale de ingrijire. Din pacate, femeia nu i-ar fi ascultat. Altfel, ar fi putut evita o asemenea nenorocire.