Rh-ul negativ la oameni

Rh-ul negativ la oameni

Lara Starr este o cercetătoare specializată în genetică. Mulți ani ea a cercetat grupele sanguine și sub-categoriile numite Rh. Conform statisticilor, 80% din populația lumii au Rh-ul pozitiv.

Într-un articol publicat în revista The Spirit Science, cercetătoare susține că persoanele cu Rh-ul negativ au niște caracteristici care le diferențiază mult de cele cu Rh-ul pozitiv.

În primul rând, este vorba despre IQ-ul care este peste medie. Urmează temperatura corpului care este mai scăzută și o tensiune arterială sub medie. S-a mai constatat că aceste persoane pot avea probleme legate de vedere. De regulă, culoarea ochilor este verde sau albastru, iar părul este blond sau roșcat. Au o sensibilitate deosebită la căldură.

Lara Starr a mai dezvoltat și subiectul legat de incompatibilitatea dintre o femeie cu un Rh negativ și un bărbat cu Rh-ul pozitiv. Copilul care se naște are grave probleme de sănătate numite hemolitice.

Sângele mamei acumulează anticorpi care distrug corpul copilului, acționând ca și când fătul ar fi un virus.
Lara Starr concluzionează că persoanele cu Rh negativ sunt extrem de deosebite din punct de vedere genetic, ADNul lor fiind modificat. Ea consideră că acestea au o origine extraterestră, diferită de cea a persoanelor cu Rh pozitiv.

Din punct de vedere statistic, aproape 40% dintre europeni au Rh-ul negativ. Situația este diferită în Asia, unde 1% din populație are Rh-ul negativ.

Olanda este țara în care trăiesc cele mai multe persoane cu grupa 0 și Rh negativ. Urmează bascii din Spania, britanicii, armenii, berberii.

Herodot susținea că sciții, numiți mai târziu saxoni sunt descendenți din Linia Șarpelui și au origini reptiliene. În lumea științifică, părerile cu privire la apariția Rh-ului negativ sunt împărțite.

Unii specialiști consideră că acum 35000 de ani s-au produs mutații genetice, alții vorbesc despre existența unui strămoș comun.

Faptul că Rh-ul pozitiv și cel negativ se resping, i-a făcut pe mulți specialiști să avanseze teoria unei manipulări genetice. Mulți au făcut referire la Anunnaki, extratereștrii coborâți pe pământ cu mii de ani în urmă.