Regina Elisabeta stie secretul anti-imbatranire

Regina Elisabeta stie secretul anti-imbatranire

Regina Elisabeta a II-a va implini 92 de ani pe 21 aprilie. O varsta frumoasa, pe care suverana Marii Britanii nu o arata deloc, in ciuda programului incarcat si a rigorilor regale pe care ea le urmeaza de atatea decenii. Mai mult, regina arata mai tanara cu 20 de ani, are o vivacitate remarcabila si se mentine activa. Expertul in tehnici anti-imbatranire Stuart Miles, cel care a dezvoltat o dieta, o crema de ingrijire a pielii si un program de exercitii anti-ageing, a explicat pentru revista Hello care este secretul care o ajuta sa se mentina intr-o forma excelenta.

„Regina are o piele incredibila, iar asta se datoreaza in principal evitarii pe termen lung a efectului razelor soarelui asupra tenului. Cand calatoreste in alte tari, poarta intotdeauna o palarie sau o umbrela care ii protejeaza pielea de efectele soarelui”, a spus Miles. „Nu isi face vacantele anuale in zone insorite, preferand in schimb sa-si petreaca verile in Scotia. Asta a ajutat-o sa-si pastreze pielea tanara cat mai mult posibil de-a lungul anilor”, a mai spus el. El a adaugat ca regina are un stil de viata in care totul este moderat, nu bea si nu mananca in exces, iar echilibrul o ajuta sa arate mai tanara. In plus, aspectul ei fizic pozitiv este completat de stilul in care se imbraca si se aranjeaza.

O dovada ca Regina Regina Elisabeta a II-a este foarte activa si prezenta la evenimentele publice este vizita in premiera pe care a facut-o la Saptamana modei de la Londra, unde a fost insotita de Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, eveniment care s-a desfasurat in perioada 16 – 20 februarie.
Suverana a asistat la prezentarea colectiei designerului britanic Richard Quinn, care a primit din partea reginei premiul Elizabeth II Fashion, un trofeu aflat anul acesta la prima editie si care va fi decernat anual unui tanar talent din domeniul modei.

Imbracata intr-un compleu format din rochie si jacheta bleu deschis, in culoarea oului de rata, regina a admirat cu interes tinutele din colectia prezentata de Quinn, combinatii de piese fluide cu motive in culori vii si casti de biciclist, precum si rochii din piele purtate cu ciorapi plasa. Tot in februarie, Regina Elisabeta a II-a a marcat 66 de ani de la accederea pe tronul Marii Britanii, intr-o ceremonie privata desfasurata pe domeniul sau de la Sandringham.

Suverana cu cea mai lunga domnie din istoria Marii Britanii, Elisabeta a devenit regina la 6 februarie 1952, dupa moartea regelui George al XVI-lea. Aniversarea a 66-a de ani de domnie a fost salutata cu 41 de salve de tun de catre Trupele regale de artilerie calare in Green Park din Londra si cu 62 de salve de tun de Honourable Artillery Company la Turnul Londrei.