PSY si sotia lui Yoo Hye Yeon

stire 8850 image 150x150 PSY si sotia lui Yoo Hye Yeon

Park Jae Sang, cunoscut lumii intregi drept PSY, tipul care a innebunit lumea cu celebra piesa “Gangnam style”, are o poveste fericita de familie alaturi de femeia ce l-a sustinut in ultimii 10 ani.
De trei ani si jumatate a avut nevoie PSY pentru a o convinge pe Yoo Hye Yeon sa-i devina nevasta. In 2006 cei doi au facut o nunta.
Doi ani mai tarziu ea avea sa-i daruiasca fetite gemene. Gemene dar daca stai sa te gandesti toti din Corea seamana aproape la fel.
“Gangnam Style”, un videoclip al cantaretului sud-corean Psy, a devenit cel mai vizionat videoclip din istoria site-ului YouTube, cu peste 840 milioane de vizualizari.

61225702 PSY si sotia lui Yoo Hye Yeon

61225704 PSY si sotia lui Yoo Hye Yeon

pixel PSY si sotia lui Yoo Hye Yeon

Related Posts

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.