Promotie Lay’s septembrie – noiembrie 2017

Promotie Lay’s septembrie – noiembrie 2017

Campania promotionala „Gustul Lay’s te cucereste cu fiecare joc” este organizata si desfasurata exclusiv pe teritoriul Romaniei si se va desfasura in perioada 01 septembrie 2017 – 30 noiembrie 2017.

La campanie vor participa urmatoarele produse cu ambalaj promotional „Gustul Lay’s te cucereste cu fiecare joc”:

Lay’s Maxx Sare 62g & 125g
Lay’s Maxx Paprika 62g & 125g
Lay’s Maxx Cheddar Onion 62g & 125g
Lay’s Maxx Barbeque Ribs 62g & 125g
Krax Original Bacon 30g & 67g
Krax Cheezy Cheese 30g
Krax Fun Pizza 30g
Krax Grill Paprika 30g

Pentru intra in tragerea la sorti pentru premiile pe ora, zilnice sau saptamanale sau a castiga premiile oferite garantate in cadrul campaniei, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs participant si sa inscrie in perioada campaniei coduri promotionale unice corecte prin intermediul site-ului www.lays.ro.

Premiile garantate, constand in continut exclusiv in SimCity BuildIt pentru Android vor fi castigate de catre toti participantii care inscriu unul sau mai multe coduri de pe pungile produselor participante pe www.lays.ro.

Premiile pe ora, constand in coduri de activare pentru jocuri de la EA si EA Sports pot fi castigate de catre orice participant care inscrie un cod promotional pe site-ul www.lays.ro.Jocurile care pot fi castigate in tragerile la sorti organizate in fiecare ora sunt:

Sims 4 pentru PC
Unravel pentru PC
Unravel pentru PS4
Plants vs. Zombies pentru PC
Plants vs. Zombies pentru PS4
Fifa 2018 pentru PC
Fifa 2018 pentru PS4
NHL 2018 pentru PC
NHL 2018 pentru PS4
Need for Speed Payback pentru PC
Need for Speed Payback pentru PS4

Premiile zilnice, contand in console PlayStation 4 Jet Black, CUH-2016A pot fi castigate de catre orice participant care inscrie un cod promotional pe site-ul www.lays.ro.

Premiile saptamnale constand in Laptop Lenovo Ideapad Y700-151SK pot fi castigate de catre orice participant care inscrie un cod promotional pe site-ul www.lays.ro.

Cu ocazia fiecarei extrageri a unui premiu pe ora, zilnic sau saptamanal vor fi desemnati un castigator si 2 rezerve.