Promotia coca cola 2013 pe cokeursipolari.ro

ursiii1 150x150 Promotia coca cola 2013 pe cokeursipolari.ro

www.cokeursipolari.ro inscrie codul – concurs Coca Cola cu Ursi polari.
O sa fim o tara de ursi polari de plus adica .

Premii pe minut: 33.600 de Familii de ursuleti polari. Familia de ursuleti polari este formata din: Mama ( 16 cm inaltime si greutate 120 g), puiul mare (12 cm inaltime si greutate 58g) si puiul mic (10 cm inaltime si greutate 42g )

Premii pe ora: 560 Ursi polari de 1m. Dimensiunile premiului sunt urmatoarele: inaltime: 80 cm, latime: 40cm si adancime: 40cm, iar greutatea este de 6kg

Premiul cel mare: O excursie pentru 2 persoane la Polul Nord.

O sa fie un succes pentru cei de la Coca Cola in perioada 1 ianuarie – 25 februarie 2013.

Participantii se pot inscrie in Campanie prin SMS pentru a participa la Campanie prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri, Consumatorii trebuie sa trimita un mesaj text scris (“SMS”) compus din codul unic descoperit in interiorul capacului Produsului Promotional, la numarul de SMS 1789, in perioada Campaniei.
Participarea prin WEBSITE: www.Cokeursipolari.ro
Pentru a participa la Campanie prin intermediul website-ului, consumatorii trebuie sa:completeze formularul electronic de inscriere in Campanie.

Afla daca esti printre castigatorii promotiei aici https://cokeursipolari.ro/#/castigatori

pixel Promotia coca cola 2013 pe cokeursipolari.ro

Related Posts

© 2013 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.