Prin telepatie se comunica cu zei

telepatiePrin telepatie se comunica cu zei

Multe ipoteze au fost lansate cu privire la modul cum s-au format limbile pe care oamenii le vorbesc. S-au dat fel de fel de explicații, unii cercetători susținând că la începuturile existenței omenirii a existat un limbaj comun, o limbă mamă, o proto-limbă.

Mult timp s-a crezut că ebraica este limba lui Adam și a Evei. Alți specialiști considerau că latina sau greaca. Musulmanii consideră că araba este cea mai veche limbă.

În timp, aceste dezbateri nu au mai prezentat interes pentru că s-a considerat că limbajul nonverbal este viitorul comunicării.

Telepatia a fost studiată și aplicată în mari proiecte și experimente, în cel mai secret mod. S-a constatat că oamenii sunt telepatici, numai că, această funcție este în stare latentă și trebuie activată.

Puțini dintre noi cunosc tainele telepatiei și modul de activare a acestei funcții. Sunt cercetători care susțin că telepatia se poate realiza și între om și animal. Au fost cazuri în care un cal sau un câine a executat ordinele transmise telepatic.

Telepatia la nivel uman se realizează între două persoane, cel care transmite și cel care este receptorul primește informația. Nu există bariere legate de distanță, zonă, vârstă, rasă.

Unul dintre cele mai celebre cazuri de telepatie s-a produs în secolul al XIX-lea cu un medic dentist. Acesta a susținut că o voce i-a spus să meargă să cumpere o mașină de scris.

Cu toate că nu știa s-o utilizeze, medicul s-a conformat și reîntors acasă, sub privirile soției sale a început să scrie cu o viteză foarte mare pentru un începător, peste 1200 de cuvinte într-o oră.

Fără să fi studiat astronomia, medicul a scris în mod automatic o lucrare despre Univers, planete , asteroizi.
Multe dintre informațiile pe care le-a scris erau necunoscute, în acel moment, în lumea științifică.

 

El a făcut o descriere a celebrei centuri de asteroizi, Van Allen, care a fost descoperită de către sateliții artificiali, mult mai târziu.

Specialiștii au spus că a fost o transmitere automată prin telepatie. Cum a reușit medicul să primească un astfel de mesaj venit de undeva din viitor, de la o entitate sau forță galactică?