Pariu cu viata un nou sezon

dragoste provocari 150x150 Pariu cu viata un nou sezonIn iarna aceasta nu ne vom plictisi la tv pentru ca Pariu cu viata se intoarce.
Cel mai nou sezon al serialului “Pariu cu viata”, ce revine la Pro Tv din 17 septembrie, aduce pe micile ecrane doua cupluri de protagonisti: Alina & Dorian, si Criss & Vlad, dar si mai multa actiune, povesti de iubire traite la intensitate maxima, muzica si coregrafii exceptionale.

Povestea personajelor din serial continua cu multe evenimente captivante si situatii neprevazute, personaje noi care vor schimba dinamica actiunii, mult mai multa comedie, dar si drame puternice care vor surprinde si vor tine in suspans telespectatorii in fiecare seara de luni.

pixel Pariu cu viata un nou sezon

Related Posts

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.