OZN-urile folosesc energia solara

OZN-urile folosesc energia solara

De curând, au fost date publicității mai multe imagini cu OZN-uri care zboară în apropierea Soarelui. OZN-urile au dimensiuni mari și zboară cu viteze foarte mari în zone apropiate Soarelui.

Specialiștii s-au întrebat dacă este o legătură între OZN-uri și Soare. Folosesc OZN-urile energia solară?

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unui telescop cronograf și ceea ce a surprins pe specialiști au fost dimensiunile a trei dintre aceste obiecte care erau mai mari ca ale Pământului. Acestea aveau o viteză egală și constantă și respectau aceeași traiectorie. OZN-urile au culoarea albă strălucitoare.

Primii care au identificat astfel de obiecte în orbita Soarelui au fost rușii, care acum 10 ani au publicat imagini cu OZN-uri gigant, unele având talia Lunii. OZN-urile efectuează viraje bruște, imposibil de realizat pentru un obiect cosmic.

Cum pot zbura atât de aproape față de Soare, rămâne un mister. Sunt specialiști care susțin că OZN-urile captează energia solară. OZN-urile au fost comparate cu niște drone gigant care captează energia și care dispun de o tehnologie care le protezează de căldura emanată de Soare.

Imagini asemănătoare au fost surprinse și de SOHO, observatorul spațial plasat în orbita Soarelui, în anul 1995, la o distanță de 1,5 milioane kilometri față de Terra.

Multe fotografii captate de SOHO sunt un mister pentru specialiștii de la NASA. Una dintre aceste imagini prezintă un obiect de culoare neagră cu forma de cub, care acoperă suprafața solară. Unii astronomi consideră că imaginea prezintă o intrare în interiorul Soarelui, un fel de portal.

Nu știm ce influența are Soarele asupra OZN-urilor sau OZN-urile asupra Soarelui. Ipotezele lansate sunt diferite. Unii specialiști susțin că OZN-urile captează energie solară, alții din contră, susțin că OZN-urile drenează suprafața solară și previn anumite anomalii.