Orange incearca sa te fraiereasca ca pe un gugustiuc

orangeEu citesc chipul omului privindul in ochi cateva secude, daca cinava me minte  ceva in frunte ma pisca daca cineva spune adevaru il dupa aspectul ochilor. In magazin vanzatorul incearca sa te convinga sa iti iei abonament cu telefon ieftin si dupa sa platesti toata viata telefonul.

Orange 4G exista numai in reclama, in practica ajungi la concluzia ca este o teapa sociala pentru naivi.

Orange este o companie care in ultimi ani nu mai stie ce sa faca sa atrga clienti, au pus cablu si internet ca sa vina oamenii de la tarasa isi faca abonament.
Recent parintii lu un prieten au fost la orange pentru a face un abomanet prin cablu si cu internet undeva la tara, cablu costa 15 lei, plus netul 60 lei pe luna nui mult la tara dar, baiatul vrea net rapid sa marga calumea nu sa stea 5 min sa intre pe google.
Ajuns la tara baiatul pune routerul de la orange in functiune si cand sa vada conexiunea de la net mergea foarte greu cred ca nici 20 mbps, nervos baiatul inchide pc-ul si se duce in padure unde peisajele sunt asemanatoare ca in padurea Baciu, la dispozitie avea 2 zile sa le duca ruterul inapoi la orange sa le zica ca netul este foarte slab si ca semnanul deloc si as dori sa raman doar la cablu sa dau doar 15 lei pe luna. De unde atat orange mia facut deja factura, stai ma pe data de 23 am facut contract si pe 27 au venit cu cablu la tara iam zis omului cu cablu mai nene televizorul merge bine prinde toate cananele dar internetul are semnal foarte slab si as vrea sa il intrerup omul imi zice sa duc ruterul inapoi la orange sa le zic ca nu merge, magari de la orange au emis deja factura.

Netul Orange e slab, nu ai sanse sa-l faci sa mearga ca unul pe fir gen romtelecom sau rds.

Alt caz o verisoara a mers la orange si a facut un abomanent de 45 ron lunar care abia ii permitea sa folosesc google si facebook si trebuie sa apese tasta enter de vreo 10 ora sa intre  pe o pagina si nici aia nu se incarca calumea. Va recoman sa va feriti pe cat posibil de aceasta firma, semnalul in zona mea este deplorabil iar ei continua cu nerusinare sa sustina contrariu.  Mai degraba Telekom decat orange acestia sunt germani oameni seriosi nu orange care incearca sa fure si o batrana de 80 de ani cu un telefon de ultima generatie la un abonament fantoma din ramura colibri.