O invazie extraterestra? Sa vina odata reptilienii

roswell-1David Icke, scriitor englez a făcut, acum câteva zile, un comentariu foarte interesant cu privire la extratereștrii. El îi numește invadatori și trage un semnal de alarmă, omenirii, că aceștia se află pe o planetă în agonie și pentru a se salva vor veni pe Pământ. David Icke a devenit celebru prin teoriile sale cu privire la reptilieni. El consideră că umanitatea este manipulată de către reptilieni.

În anul 1982, Ronald Reagan, președintele SUA, a invitat la Casa Albă politicieni, astrofizicieni, actori, oameni de știință, pentru a asista la proiecția filmului Întâlnire de gradul 3. În cuvântul de la deschiderea acestui eveniment, Reagan s-a adresat auditorului spunându-le că un număr mare de persoane din această sală, știe că ce este pe ecran este adevărat.

În anul 1985, atunci când Reagan s-a întâlnit cu Gorbatcev, l-a uimit pe interlocutorul său, când i-a spus că cele două superputeri vor fi obligate să fie aliați, în cazul unui pericol extraterestru. Consilierul pe probleme de securitate, Colin Powell, l-a întoarcerea lor în SUA, a asistat la aceeași declarație, pe care președintele a făcut-o în fața unor studenți. Ulterior, Powell a declarat că președintele, până în ultimele zile ale mandatului său, a vorbit despre pericolul unei invazii extraterestre.

În dese rânduri, Reagan a declarat că pericolul real nu vine de la cortina de fier a URSS-ului. Adevăratul pericol este o invazie extraterestră. El vorbea despre omuleții verzi, care sunt un real pericol pentru omenire. În 7 iunie 2014, în Belgrad a fost o panică generală pentru că 20 de OZN-uri au survolat, minute bune, orașul. În acest sens există filme și fotografii făcute de specialiști dar și de martorii la acest straniu eveniment.

Conform opiniilor lui Icke, reptilienii sunt organizați în Fraternitatea Babiloniană, care are în subordine pe francmasoni, illuminati și Grupul Bilderberg. Experimentele pe care le-au făcut reptilienii au dat rezultate înfricoșătoare. Este vorba despre un hibrid obținut din ADN-ul uman și cel al unor maimuțe uriașe. Acești hibrizi cu o putere deosebită sunt folosiți în munci fizice. Ei sunt folosiți ca sclavi ai reptilienilor.

Icke susține că în toate culturile lumii dragonul, șarpele sunt simboluri fundamentale. În textele sacre din Orientul Apropiat și Orientul Mijlociu, aceste simboluri sunt primordiale în mitologie și religie. Aceste simboluri au puteri supranaturale și o inteligență ieșită din comun. La început, reptilienii au trăit în Babilon. Mai târziu, au început să ocupe toată lumea.

Acum câteva zile, la o conferință care a avut ca temă civilizațiile extraterestre, au fost prezentate mai multe fotografii care reprezintă un extraterestru, care a fost recuperat în urma incidentului de la Roswell, în 1947. Fotografiile au fost găsite ascunse într-o fermă din New Mexico. Noul proprietar al fermei, a descoperit o cutie cu mai multe filme, făcute la Roswell, în momentul incidentului. Vechii proprietari ai fermei au fost doi specialiști în ufologie. După moartea lor, ferma a fost vândută și astfel, noul proprietar a făcut marea descoperire.