Ma imbrac numai de la second hand

second-handHaina face pe om si zic la modul cel mai serios, acum cativa ani in urma erau numai magazine scumpe cu niste haine din cel mai ieftin material, dai 150 lei pe o pereche de pantaloni subtiri care iti ingheata picioarele iarna nu iti convine.  Cine se imbraca de la second stiri ce este o haina de calitate si pentru cei cu buzunarul subtire este o mare oferta. Eu ma numar printre clientii fideli ai second-urilor, si nu mi-e rusine de asta, nu este o rusine pentru ca dai si bani mai putini si este o haine adusa din alta tara unde materialul si calitatea este de 90 %. Merg in second, unde de multe ori am gasit niste lucruri superbe, unicate, deosebite.

Unele magazine aduc toale complet uzate, scursuri ale societatii, de ti-e si mila sa le privesti, nici carpe de bucatarie n-ai face din ele.  Iar altele aduc haine dragute, unele chiar misto am gasit tricouri cu formatii firme scumpe care in orasul meu nici nu gasesti si pretul este doar 50 lei kilogramul, daca gasesc 5 tricouri originale dau 50 de lei pe toate adica 10 lei tricoul si ma duc acasa le bag la masina de spalat si sunt ca noi ce conteaza ca lea purtat cineva mie imi place firma.

La SH se gaseste marfa mai buna decat chinezariile care au invadat lumea,la preturi mai mici,desigur trebuie sa stii sa caut si ai rabdare gasesti haine frumoase dar merita se pot gasi si comori ascunse in buzunarele hainelor bani medalioane ce mai uita oamenii bogati care arunca hainele romanilor.

Cand te duci pe strada garii iti cumperi o bluza si observi ca miroase a plasticurile chinezesti. De asta cred ca multi vor haine de calitate asa imbracativa cu stil nu mai dati bani pe chinezarii.