La nervi fiecare zodie reactioneaza diferit

La nervi fiecare zodie reactioneaza diferit

Sperăm că nu vei ajunge niciodată în această situație, dar dacă se întâmplă, vreodată, să distrugi rochia preferată a prietenei tale, poate ar fi bine să știi la ce să te aștepți. Vezi cum reacționează zodiile la nervi.

Berbec
Este foarte impulsiv, iar dacă se întâmplă să îl scoți din sărite, poate ar trebui să nu îi ieși în cale câteva zile. Un Berbec nu se enervează, pur și simplu explodează, așa că nu încerca să te scuzi sau să îi dai explicații. Fugi și revino doar când apele s-au liniștit.

Taur
Ar fi bine să iei toate obiectele ușoare din jurul unui Taur, atunci când îl evernezi. În situații tensionate, nu mai gândește bine și aruncă în tine cu ce prinde. Cere-i scuze și fii cât se poate de umil, doar așa îl poți liniști.

Gemeni
Gemenii nu sunt violenți, dar vor țipa la tine ca din gură de șarpe. Dacă nu vrei ca scandalul să dureze la nesfârșit, lasă-i să spună ce vor, cere-ți scuze și se vor calma rapid.
Rac
Dacă este prima dată când îl enervezi, va trece cu vederea comportamentul tău nepotrivit. Ai grijă, însă, să nu se mai repete. Racul are tendința de a aduna supărările și poate porni o adevărată furtună doar pentru că ai pierdut capacul de la pasta de dinți. Cere-ți scuze și fă lucruri drăguțe pentru el pentru o perioadă și va uita complet că l-ai supărat.

Leu
Nimeni nu vrea să vadă un Leu nervos. Un val de cuvinte urâte, țipete și chiar de obiecte ușoare s-ar putea îndrepta spre tine în astfel de cazuri. Nu sta prin preajma lui când e nervos și revino cu scuzele când se calmează. Te va ierta, pentru că nu poartă pică.
Fecioară
Nativul Fecioară are o stăpânire de sine foarte mare și nu îți va arăta că este nervos. Nu va vorbi cu tine o perioadă, iar când va trece peste ce i-ai făcut, se va purta ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Mai grav este că tu nu vei ști niciodată cum și cât l-ai supărat, iar când i-ai depășit limita, va dispărea pur și simplu din viața ta.

Balanță
Balanța este foarte tolerantă și se enervează greu. Nativul acestei zodii preferă să evite conflictele, chiar și când este supărat. Dacă, însă, exagerezi, nu va exploda, dar îți va spune elegant că nu mai vrea să aibă de-a face cu tine și nu te va ierta cu ușurință.
Scorpion
Nu ai cum să nu știi când un Scorpion este nervos și ar fi bine să fugi cât poți de departe în acele momente. Îl vei vedea frecvent nervos, pentru că este impulsiv, însă atunci când chiar îl scoți din sărite, este capabil de orice.

Săgetător
Săgetătorul reacționează, de obicei, în două moduri: fie țipă, fie te jignește și îți dă tot felul de argumente care nu prea au logică. Vei scăpa ușor dacă vei reuși să îl induci în eroare, înainte să o facă el. Schimbă subiectul, fă-i un compliment și va uita că l-ai supărat.
Capricorn
Capricornul îți va ține un discurs greoi despre cât de greșit este comportamentul tău și cât de grave vor fi consecințele data viitoare. Te va intimida și te va face să te rogi să nu îl mai calci pe coadă niciodată.

Vărsător
La început, Vărsătorul nu va spune nimic, pentru că va aștepta scuzele tale. Dacă le oferi, s-ar putea să scapi ușor, însă dacă nu o faci, va porni furtuna. Cu greu te va ierta, dacă nu vede că te căiești.
Pești
Indiferent de cât de nervos este, nativul acestei zodii este înfricoșător. Mai întâi se va victimiza și va începe să plângă, apoi va începe să arunce cu obiecte în tine și să te amenințe. Cere-ți scuze și spune-i că nu se va întâmpla niciodată și s-ar putea să te înțeleagă.