Imaginile de pe planeta Marte nu sunt reale

marteUn nou scandal a izbucnit la NASA. Fotografiile pe care specialiștii de la NASA le-au publicat și au susținut că sunt luate de pe planeta Marte sunt o făcătură.

Mulți cercetători susțin acest lucru. Pozele reprezintă o zonă deșertică, în care solul are culoarea roșie.

Mulți specialiști care au studiat planeta Marte susțin că, solul are culoarea maro închis, chiar brun. Mai mult, ei au declarat că, pozele au fost făcute în Insula Devon, Canada.

Insula Devon este cea mai mare insulă nelocuită.de pe Terra. Este un loc ideal pentru a face simulări, dat fiind asemănările de relief dintre Terra și Marte.

Specialiștii independenți susțin că este un mit, faptul că Marte ar fi planeta roșie. În acest sens ei au pus la dispoziția presei imagini surprinse de telescoapele lor.. Solul are o culoare închisă, spre brun.

Analizând pozele celor de la NASA, specialiștii independenți au descoperit că acestea au fost făcute pe Insula Devon. Ei s-au deplasat pe insulă unde au efectuat fotografii similare cu cele de la NASA.

Prinși pe picior greșit, cei de la NASA au declarat că, imaginile sunt luate de pe Marte, dar au ajustat culorile.

De ce trebuie modificate culorile? NASA a răspuns că ei ajustează culorile, pentru a aduce pozele mai aproape de dorința publicului.

Nu e prima oară când NASA a publicat fotografii care au ridicat semne de întrebare.

Un specialist a afirmat că un bun fotograf poate crea o poză așa cum trebuie. O poză făcută într-un loc izolat de pe Terra, poate să semene foarte mult cu ceea ce susțin cei de la NASA, respectiv planeta Marte.

În ceea ce privește asemănarea cu relieful din Insula Devon, NASA a păstrat tăcerea. Se știe că, NASA are o bază pe Insula Devon. Acolo se fac antrenamente. Astronauți echipați în echipament specific au la dispoziție pentru a se deplasa, ceea ce numim rover.

Conform unor specialiști independenți, nici un rover nu a părăsit Terra, iar marea călătorie către Marte, anunțată de NASA, este un vis, departe de a se realiza.

Nu este prima dată când NASA este prinsă pe picior greșit. Să ne aducem aminte că misiunile Apollo au fost contestate ca fiind reale, de mulți oameni de știință.

În fața acestor atacuri, susținute inclusiv de ruși, NASA a tăcut și nu a pus la dispoziție probe care să infirme aceste păreri.

Dacă lucrurile stau așa cum susțin specialiștii independenți, asistăm la o altă mare manipulare.