Hitler a descoperit civilizatia din interiorul Pamantului

Hitler interiorul PământuluiHitler a descoperit civilizatia din interiorul Pamantului. Regatul se intinde de-a lungul tuturor coridoarelor subpamantene din intreaga lume.

Una dintre cele mai importante întrebări cu privire la planeta noastră este dacă aceasta este goală pe dinăuntru și dacă o civilizație misterioasă trăiește în interiorul ei?

Răspunsurile sunt de cele mai multe ori ciudate, pentru că vechile texte antice susțin cu tărie că planeta noastră este goală și în interiorul ei se regăsește o lume minunată, intitulată Agartha. Această lume este formată dintr-o civilizație de oameni sau umanoizi, care a atins un punct culminant al dezvoltării spirituale. Conform textelor tibetane, acești oameni evoluați din punct de vedere spirituali sunt urmașii atlanților.

Pe de cealaltă parte, știința ne spune că Terra nu are cum să fie goală pe interior și iese din calcul ca o civilizație să trăiască în interiorul planetei.

Dacă ignorăm știința și privim dintr-o altă perspectivă Germania nazistă și ceea ce s-a petrecut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, putem să ne formăm o imagine destul de clară cu privire la acest subiect.

Trebuie să menționăm că Hitler a avut o pasiune nebună pentru subiectul misterelor și fenomenelor inexplicabile de pe Terra. În acest fel și-a ales svastica drept emblemă și mai apoi, pe tot parcursul războiului mondial, a trimis oameni și numeroase materiale spre Antarctica pentru construirea unor baze militare, care nu au fost descoperite nici în ziua de astăzi. Există voci care susțin că războiul mondial a fost un pretext, pentru a le ține ocupate pe marile puteri ale lumii, la umbra căruia Hitler a putut să-și ducă la bun sfârșit planul măreț în Antarctica.

Harta misterioasă

Nu cu mult timp în urmă, o hartă misterioasă a fost descoperită. Ea a fost cartografiată de specialiștii lui Hitler și indică cu lux de amănunte numeroase pasaje secrete din Antarctica, dar și o porțiune din ceea ce cunoaștem sub numele de Agartha, lumea impresionantă din interiorul planetei.

Mai mult de atât, pe lângă această hartă a fost descoperită și o scrisoare semnată de Karl Unger, un ofițer german, care s-a aflat la bordul vasului de luptă U-Boat 209, comandat de Heinrich Brodda. În această consemnare se afirmă că echipajul german a ajuns în lumea din interiorul planetei, pe apă și detaliile sunt de-a dreptul impresionante.

După ce manevrele sunt efectuate cu precizie, călătorii au intrat pur și simplu într-o lume nouă, în care lumina era diferită față de cea a Soarelui și totul părea desprins dintr-o lume de vis. Aceasta este Agartha, lumea celor înțelepți, locul în care se presupune că naziștii au construit mai multe baze secrete.

Interesant este faptul că aceste baze secrete au fost căutate în ultimii 60 de ani de numeroase națiuni, dar nu au fost niciodată găsite. Oare de ce? Oare în ținutul din interiorul planetei pentru a intra este nevoie de o cheie secretă sau toată lumea poate pătrunde?

AGARTHA, ȚARA MISTERELOR

În religia buddhistă există credința că în această zonă există o rasă de super-bărbați și super-femei, care din când în când, vin la suprafață, ei trăind în interiorul calotei, ca să observe dezvoltarea rasei umane.
Capitala se numește Shambala, iar locuitorii sunt câteva milioane. Tibetanii numesc acest popor Agartha, sunt foarte dezvoltați și spun că Dalai Lama se află în legătură cu el.

Edgar Alan Poe vorbește în scrierile sale despre un sfinx care domină calota glaciară și care știe multe secrete.

Tibetanii susțin că populația din subteran are legătură cu extratereștrii, care vin pe Pământ să accelereze dezvoltarea noastră.

Legendele mongole susțin că Shambala este un adevărat imperiu, cu o populație de 800 de milioane de supuși Regelui Lumii. Capitala este înconjurată de orașe în care trăiesc mari preoți și savanți.Palatul regelui este înconjurat de alte palate în care trăiesc maeștrii care stăpânesc forțele vizibile și invizibile ale pământului.

Regatul se întinde de-a lungul tuturor coridoarelor subpământene din întreaga lume.
Perșii numeau acest imens regat Ariana, pe care îl considerau țara arienilor. Reprezentantul terestru al acestei lumi este Dalai Lama.

În aceste legende se mai susține că un mare război va izbucni, urmat de cutremure, o fisură la pol. În urma acestor catastrofe, jumătate din populația globului va dispărea. După acest război, rasele din interiorul pământului vor ieși la suprafață și va urma mileniul de aur.