Henkel campanie promotionala 2012 – 2013

castiga o masina 150x110 Henkel campanie promotionala 2012   2013

Concurs online: O masina Volkswagen Beetle – Concurs castiguri-fericite.ro
In perioada 15 noiembrie 2012 – 15 ianuarie 2013, Henkel Romania desfasoara o campanie promotionala care include brandurile Persil, Perwoll, Rex, Silan, Clin, Somat, Pur, Bref.

Ce trebuie sa faci:

Achizitioneaza in perioada 15 noiembrie – 15 ianuarie 2013, pe un
singur bon fiscal, Produse Participante in valoare de minim 40 lei (TVA inclus) si inscrie-te in Campanie, in Perioada de Desfasurare, prin una din cele doua modalitati de inscriere, respectiv:

  • prin trimiterea unui mesaj text de tip SMS la numarul de SMS 1772, numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, care sa contina cuvantul Henkel impreuna cu numele si prenumele tau complet;
  • prin accesarea si completarea Formularului de Participare disponibil pe website-ul www.castiguri-fericite.ro, respectiv completarea celor doua campuri obligatorii corespunzatoare numarului de telefon mobil la care poti fi contactat.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

pixel Henkel campanie promotionala 2012   2013

Related Posts

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.