helvis.ro articole sportive de firma,magazine

helvis.ro sport catalog articole sportive de firmamagazine 150x150 helvis.ro articole sportive de firma,magazinewww.hervis-sports.ro calalog le gasiti aici.
Compania Hervis Sports, infiintata in anii 1970 in Austria, are o traditie in domeniul comercializarii de articole sportive , la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte.

Magazinele Hervis Sports reprezinta un concept multi-brand, cu 60% din produse apartinand marcilor sport consacrate – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% marcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.Hervis Sports apartine Grupului Spar Austria. Vizitati helvis.ro sport si gasiti catalogul de articole sportive de firma plus magazinele din tara la Oradea, Arad, Timisoara, Sibiu , Tg Mures, Cluj, Braila, Bucuresti

pixel helvis.ro articole sportive de firma,magazine

Random Posts

© 2011 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.