Gigi Becali liber, Elena Udrea inchisa

becali liberGigi Becali întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

La finalul ședinței Comisiei Naționale pentru eliberare condiționată la care s-a prezentat latifundiarul, joi, pentru a-i fi analizat dosarul a fost informat că întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

Zic sa il elibereze pe Becali ca este om bun si a ajutat multe familii dar Elena Udrea ce a facut hoata a furat o gardama sa putrezeasca in puscarie Udrea sa vada ca ce se fura se plateste.

„Gigi Becali are speranțe mari că vineri, după ce o să se prezinte în fața completului de judecată de la Tribunalul Medgidia, va fi declarat liber de către instanță. Astfel, dacă procurorii nu vor depune recurs, poate fi acasă la începutul săptămânii viitoare. Mai precis, luni poate fi eliberat definitiv și poate merge acasă”, au precizat apropiații lui Gigi becali pentru Fanatik.

Gigi becali a fost învoit, joi, de la muncă pentru a se prezenta în fața Comisiei, durata întregului proces fiind de aproximativ șase ore: „La finalul ședinței, ne-a spus că pur și simplu a explodat de bucurie! Le-a mulțumit celor din Comisie și le-a transmis să îi binecuvînteze Dumnezeu!”.

Becali ar putea fi în libertate din aprilie, potrivit lui Valeriu Argăseală.Într-un interviu acordat ziarului Ring, presedintele Stelei a declarat că evaluările vor începe în această săptămână.

„Cred că Gigi Becali va fi eliberat condiționat. Mă bazez pe faptul că în această săptamână vor începe evaluările. E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi să iasă din închisoare. Nu doresc să intru in detalii juridice, dar eu cred că a îndeplinit condițiile”

Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile, ea fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite. Dar blonda are un farmec sa vedem daca farmecul mai tine si la judecatori care o judeca ca la Basescu nu se punea problema Base era mana in mana cu Udrea poate si mai mult cine stie.