Folia de aluminiu te scapa de multe dureri?

Folia de aluminiu te scapa de multe dureri?

Aceasta se utilizeaza in medicina chineza si are proprietati curative. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti un plasture din folie de aluminiu si sa-l aplicati pe zona dureroasa. Pe un plasture lat,lipiti fasii de aluminiu cu lungimea de 13 cm si latimea de 1 cm. Fasiile se lipesc pe verticata la o distant de 1,5 cm intre ele si se lasa cate 1 cm de sus in jos plasture liber.

Din partea stanga in cea dreapta se lasa 1,5 cm. Fasiile de folie trebuie sa fie intotdeauna in pozitie vertical atunci cand plasturele e aplicat pe corp.Conform marturisirilor,dupa ce aplicati folie de aluminiu pe plasutre si il lipiti pe loul dureros, veti observa ca spre dimineata durerea dispare.

De asemenea,durerile de inima pot fi tratate cu ajutorul foliei de aluminiu.Tot ce trebuie sa faceti este sa lipiti in zona inimii plasture si sa observati ca durerea va disparea.Folia e indicata si in cazul durerilor de cap. Folia de aluminiu trateaza si durerile de degete.Infasurati degetul cu o bucata de folie,apoi bandajati-l. Veti observa ca a doua zi,durerea va disparea.Durerile de ficat pot fi calmate cu ajutorul foliei de aluminiu.

Folia de aluminiu poate trata diferite boli,ea neavand intrebuintari doar in bucatarie. Daca aveti dureri de spate,gat,talpa piciorului,aplicati o folie de aluminiu direct pe locul inflamat. Veti vedea ca durerea va disparea. Folie de aluminiu se recomanda si in cazul cicatricilor cheloide, care raman dupa incizia chirurgicala.Ele pot fi eliminate c ajutorul azotului lichid si al laserului.