Fenomene misterioase pe tot globul

Ploaie-cu-viermiÎn anul 1893, o ploaie de câteva zile a căzut asupra Pakistanului, de azi. Multă grindină, bucăți mari de gheață. Spre stupefacția locuitorilor, grindina era dulce, precum zahărul.

În anul 1953, în Dana, California, o zăpadă de un verde fosforescent a căzut peste această zonă, mai multe ore. Mulți dintre cei care a atins zăpada au avut probleme grave de sănătate. O erupție cutanată foarte agresivă le-a pus viața în pericol. S-a presupus că, acest fenomen a fost cauzat de testele nucleare care se făcuseră în Nevada.

Exista o problemă care nu susținea această ipoteză. Vântul nu sufla dinspre Nevada. Anul 1741, multă zăpadă a căzut peste Anglia. Zăpada avea forma unor imense pânze pe păianjen. Zăpada avea forma unor pânze subţiri, lungi de câțiva metri.

Anul 1876, Kentucky. Mari bucăți de carne au început să cadă din cer, odată cu ploaia. S-a constatat că acestea erau organe interne, plămâni, inimi, ficați de oaie. În Biblie sunt texte care descriu ploi abundente, în timpul cărora au căzut din cer broaște sau pești.

În anul 1979, în Grecia, a fost o astfel de ploaie, cu multe broaște, încât autoritățile au întrerupt circulația rutieră. În anul 1872, în București a fost o ploaie torențială, plină cu viermi negri. În anul 1989, în Texas, s-a produs o ploaie cu şoareci care erau în stare de agonie.

În alte cazuri au fost șerpi, varani, păsări.  În cazul păsărilor, toate aveau hemoragie internă și oasele fracturate. Parcă ar fi fost victimele unei explozii.

În cele mai multe cazuri, animalele care au căzut din cer, odată cu ploaia, erau în viață.  Una dintre ipotezele care ar explica acest fenomen, a fost aceea că s-a produs un uragan, care a ridicat păsările și animalele de la sol sau din apă.

Explicația a fost una simplistă, ținând cont că, unele animale trăiesc solidar, pe arii extinse, și ar fi fost foarte greu ca un uragan să strângă atâtea animale, la un loc. O altă neconcordanţă este cea legată de faptul că animalele erau vii.

Un alt fapt neelucidat este cel al unei ploi însoțite de căderea unei cantități mari de pește uscat și decapitat.

În Carolina de Nord s-a produs o ploaie, în timpul căreia, din cer a căzut o bilă, cât o minge de baschet, care era transparentă și lucea. A fost chemată poliția, dar bila se dezintegrase, până la sosirea acesteia.
S-a putut recupera o bucată mică de aluminiu.

În anul 1955, în SUA, a căzut o ploaie de culoare roșie. Toată vegetația din zonă a fost arsă. Autoritățile militare s-au deplasat la fața locului, au preluat probe și au păstrat tăcerea.