Faraonii erau urmasii atlantilor

Faraonii erau urmasii atlantilor

Caracteristicile antropologice ale marilor regi, ale faraonilor sau Fii Soarelui, cum au mai fost supranumiți sunt mult diferite de cele ale supușilor.

Basoreliefurile babiloniene, sumeriene ori asiriene, frescele egiptene și alte materiale documentare evidențiază deosebiri categorice între trăsăturile fizice și rasiale ale conducătorilor, pe de o parte, și cele ale populației de rând, pe de altă parte.

Simptomatic este și faptul că aceștia au fost desemnați prin diferite denumiri, de la regi, regi-zei, semizei, reprezentanți ai zeilor și până la fiii lui Ra, fiii Soarelui.

Sunt teorii care susțin că aceștia au fost urmași ai atlanților. Sunt cunoscute în istoria Egiptului cazurile unor uzurpatori care au urcat prin forța armelor pe tron, speculând situații conflictuale momentane, dar aceștia nu au fost niciodată recunoscuți de către supuși sau integrați sistemului.

Concluzia care se desprinde din studiul trăsăturilor psihologice ale monarhilor egipteni este că toți acești faraoni, împărați sau regi au guvernat cu înțelegere și mare autoritate politică niște imperii uriașe. Ei și-au câștigat respectul prin vastele cunoștințe pe care le aveau.

Remarcăm faptul că în toate cazurile, atunci când este vorba despre marii conducători, avem de-a face cu personaje care prezintă trăsături preponderent europoide.

Deosebit de interesantă este asemănarea izbitoare între pieptănătura și ținuta reginelor egiptene și a figurinelor ecuadoriene cunoscute sub numele de Venus de Valdivia.

Aceste mici figurine expuse la un muzeu din Quito ne întăresc convingerea asupra existenței unui centru cultural atlant, centru din care au derivat cele două culturi, cea egipteană și sud-americană.

Faraonii au constituit o elită etnică aparte, care își avea originile altundeva decât în masa populației egiptene, semite, babiloniene, persiene, feniciene.

Ei sunt urmașii direcți ai atlanților care au supraviețuit catastrofei și care au fost primii învățători și conducători ai triburilor din zona Orientului Apropiat și Mijlociu.

Aceștia posedau o mare stabilitate genetică, cu structuri anatomice inițiale, un coeficient de inteligență ridicat și trăsături fizice rasiale.

Arcadele zigomatice, forma buzelor, dezvoltarea pilozității, aduc indicații despre caracterele primordiale. Acestea au evoluat în timp, ne referim la procesul metisajului, căsătoriile dintre aceștia și femeile pământene.

Marile construcții ale Orientului s-au realizat în timpul în care acești faraoni au condus. Ghilgameș, marele conducător legendar al Urukului din regatul Sumer, este primul reprezentant al zeilor. El era înzestrat cu o putere fizică deosebită și cu o inteligență de excepție.

În acea perioadă, au apărut primele scrieri pictografice sau folosirea sistemului sexagesimal. Cine au fost sumerienii, de unde au venit și când s-au așezat între Tibru și Eufrat, a rămas până în zilele noastre o taină.

În vreme ce Egiptul construia piramidele, fenicienii inventau scrisul alfabetic, pe coastele Atlanticului se ridicau monumentele megalitice, iar în Mesopotamia era edificat mândrul Babilon, marele continent negru și zona de nord a Asiei dormitau, o mare mută. Atât de departe nu pătrunseseră atlanții.