Fă-mi-tema.ro Rezolvă temele pe net

Fă mi tema.ro  Fă mi tema.ro Rezolvă temele pe netS-a creat un site unde poti sa iti faci temele online. Ai teme prea grele la scoala rezolvale pe siteul Fă-mi-tema.ro

Era doar o chestiune de timp până să apara aşa ceva, dat fiind succesul siteurilor de tip referat. Fă-mi-tema.ro e un site unde elevii pun intrebări şi probleme şi profesorii siteului le rezolvă. Siteul vrea să introducă plata pentru a rezolva temele elevilor, lucru care ar putea aduce nişte bani frumoşi unor profesori care au timp liber.

Oricum, tare amuzant. Nu era de ajuns ca nu isi puneau capul la contribuţie deloc, nu citeau şi nu gândeau, acum au şi cine să le rezolve temele.

pixel Fă mi tema.ro Rezolvă temele pe net

Random Posts

    © 2011 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
    BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.