Extraterestrii nu ne lasa sa vorbim despre ei

ozn1Cel mai mare OZN înregistrat de un radar a fost cauza unui incident aviatic, în 23 martie 2015. Este vorba despre zborul 1628 al companiei aeriene Japon Air Lines, care transporta vin între Paris și Tokio. Deasupra spațiului aerian Alaska, două OZN au escortat avionul preț de câteva minute.

OZN-urile aveau formă cilindrică și iradiau culoarea roșie și multă căldură. Piloții avionului susțin că temperatura din cabina piloților crescuse foarte mult în momentul apropierii celor două OZN-uri. Acestea zburau fără să respecte legile gravitației. Accelerau, staționau, zburau în plan vertical sau în zig zag. S-au poziționat în fața avionului, preț de câteva minute, la o distanță de 500 de picioare, spre disperarea echipajului avionului. Aceștia au transmis turnului de control ceea ce se întâmpla, iar operatorul a confirmat apariția celor două OZN-uri pe radar.

După câteva momente a apărut un OZN de dimensiuni uriașe, care printr-un jet a aspirat, acesta este cuvântul folosit de martori, cele două OZN-uri mai mici. OZN-ul a dispărut, la fel de inopinat, cum a și apărut. Specialiștii susțin că cel din urmă OZN era o navă mamă, asemănător unui portavion. În 18 martie 2015, un avion care zbura deasupra Oregonului a fost urmărit minute în șir de un OZN. Pilotul avionului a declarat că nu a avut teamă că OZN-ul va face rău avionului. El susține că a mai întâlnit OZN-URI în timpul altor zboruri și că acestea au fost pașnice.

Acum câteva zile, președintele Obama a fost invitat la un show de televiziune. Cu câteva zile înaintea acestui show, un consilier guvernamental a lăsat să se înțeleagă că sunt multe informații despre extratereștrii, dar din păcate, acestea nu pot fi făcute public.

Comentatorul i-a pus lui Obama întrebarea cheie. Când vor fi făcute publice informațiile despre extratereștrii?
Obama a încercat să facă câteva glume, să evite subiectul, însă moderatorul a insistat. Obama a dat un răspuns sec. Nu putem să vorbim despre aceste lucruri, fiindcă extratereștrii nu ne permit.

În anul 2010, Obama a făcut o vizită la Roswell, locul unde se spune că s-a descoperit epava unui OZN și chiar a fost recuperat un extraterestru. După această vizită, într-un interviu, fără să fie întrebat de jurnalist, el a început să vorbească despre faptul că în structura creierului uman sunt bucăți de creier reptilian. Toată asistența a rămas mută, mai ales că tema interviului era una economică.

În timpul mandatului său, Bill Clinton a făcut referire la existența bazei numită Zona 51, moment în care autoritățile au negat existența acesteia, și despre experimente care și lui îi sunt secrete. După acest interviu, armata americană a fost obligată să recunoască existența acestei baze. Toate site-urile de specialitate sunt de acord cu faptul că în anul 2015 a fost o avalanșă de OZN, multe fiind filmate sau fotografiate de către agențiile de specialitate și nu de amatori.
Clark McClelland, un fost astronaut care a făcut parte din echipaje ale unor navete spațiale, a vorbit de curând despre perioada în care a lucrat la Centrul Spațial Kennedy.

Avea misiunea de a monitoriza o navă spațială, cu ajutorul unui monitor. La un moment dat, în apropierea navetei spațiale s-a apropiat un OZN, în interiorul căruia se afla un extraterestru, de circa trei metri înălțime. Preț de un minut și jumătate, extraterestrul a rămas în apropierea navetei spațiale, urmărind curios ceea ce se întâmplă.
Imaginile au rămas înregistrate, dar NASA a refuzat să le publice.