Extraterestrii au intrat in contact cu omenirea

Dalai-LamaDalai Lama este printre puținele personalități care și-a asumat o declarație curajoasă. El și-a susținut public ideea că, extratereștrii există și au intrat în contact cu omenirea, de foarte mulți ani.

În calitatea pe care a avut-o, de lider al guvernului tibetan aflat în exil, el a avut acces la anumite documente strict secret, care conțineau date cu privire la contactele dintre extratereștrii și oameni. Aflat în exil, în India, el a dat un interviu unui ziar german, în care a făcut referință la apariția unor OZN-uri, în zona Cașmir, la granița Indiei cu China.

Conform documentelor întocmite de către serviciile secrete indiene, în perioada august-octombrie 2012, au fost observate în această zonă, peste o sută de OZN-uri, în câteva rânduri, armata intervenind. Dalai Lama susține că, în zona Cașmir, autoritățile indiene au amplasat un radar foarte performant, care să vizualizeze prezența OZN-urilor.

Cu toate că au fost observate astfel de apariții, cu ochiul liber, radarul nu a semnalat aceste apariții. Dalai Lama a mai spus că, armata indiană are poze ale acestor OZN-uri, din care reiese faptul că la bordul OZN-urilor se aflau echipaje de extratereștrii.

În mai 2014, alarma dintr-un templu budist s-a declanșat în mod suspect. Unul dintre preoți a inspectat curtea, unde totul părea că este în ordine. Cu toate acestea, alarma a continuat să sune mult timp. A doua zi, a fost verificată camera de filmare din interiorul curții. Filmul a prezentat un OZN, de mari dimensiuni, luminos, care a survolat templul budist.

Dalai Lama a mai făcut precizarea că, preoții tibetani, numiți lamas, au intrat în contact cu extratereștrii. Extratereștrii sunt interesați de cei patru munți sacri, aflați la granița dintre Tibet și India. Locul este greu accesibil omului, dat fiind zăpada care acoperă munții, tot timpul anului, dar și pantelor abrupte, care fac impracticabilă zona.

Preoții lamas cunosc Agartha și capitala Shambala. Este vorba despre zona subterană care este a extratereștrilor. Ei susțin ca Regele Lumii a făcut o profeție, conform căreia, poporul aflat în caverne va ieși, curând, la suprafață.

 

În anul 2001, o echipă de alpiniști spanioli, care obținuse permisiunea autorităților chineze de a escalada munții sacrii, locul unde se presupune că este Agartha, a renunțat în ultimul moment la escaladare, de teama extratereștrilor, care deranjate fiind, i-ar fi putut ucide.