Elena Udrea plange si urla in puscarie

udrea nasElena Udrea pare doborata de atacurile venite din toate partile si, in ciuda tariei de care a dat dovada pana acum, a inceput sa isi arate slabiciunile in arestul Politiei Capitalei.

Pe ia o apuca plansu pe mine rasu si chiar imi pare bine ca o hoata este inchisa, faza dura este ca dupa detentie sa lucreze pe 800 de Ron. :)) ai fost ministru acuma se intoarce roata chiar daca este patrata. Elena Udrea face un semn cu degetul aratator spre nas parca ar arta ceva,  sa taca lumea din gura sa nu spuna nimic sau ar trage ceva pe nas la cati bani a avut si acum nu mai are.

Asta e inceputul sa vezi cand te-o muta la Targsor. Acolo nu mai tine vrajeala ca nu e buna mancarea, ca pute wc-ul.
Arestata preventiv in dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea a ajuns la capatul puterilor. Celebra blonda s-a plans telefonic apropiatilor ca nu mai suporta situatia in care se afla si simte ca nu mai are putere sa lupte cu morile de vant.
Faptul ca s-a intors la puscarie a fost un soc pentru a. Nu se astepta sa fie retinuta, intrucat nu si-a pus semnatura pe niciun contract, iar denunturile nu au fost suficiente pentru ca ea sa stea acolo cu ceilalti detinuti. Conditiile din arest sunt teribile, celula este ingrozitor de mica si in ea misuna tot felul de vietati noaptea, iar mirosul de mucegai si de la WC-ul turcesc te tine treaz toata noaptea. In plus, Elena nu poate pune gura pe mancarea adusa de la penitenciarul Rahova, care este ingrozitoare, asteapta sa ii fie aduse de acasa alimente comestibile. Toate lucrurile aceste adunate, de la privare de libertate, starea celulei si atacurile repetate, au afectat-o psihic si, sambata seara, nu a mai rezistat. A izbucnit in plans si, minute intregi, nu a mai putut sa se opreasca.