Dimensiunile paralele se intersecteaza in Triunghiul Bermudelor

triunghiul-bermudelorMulte cărți și articole s-au scris despre zonele misterioase ale Terrei. Triunghiul Bermudelor și Marea Diavolului au fost cele mai mediatizate. Marea Diavolului se află în vestul Pacificului, între Japonia și Insulele Benin.

Între 1949 și 1953, nouă vapoare de pescuit au dispărut. După aceste evenimente, autoritățile japoneze au trimis un echipaj format din oameni de știință, care să inspecteze zona, la bordul unui vapor super performant.

Vaporul a dispărut la fel de misterios ca și cele precedente. De atunci, traficul din Marea Diavolului s-a redus considerabil. Chiar autoritățile japoneze au închis navigarea în această zonă, după aceste evenimente. Ulterior, au ridicat restricția, dar, ruta este evitată.

În anul 1515, Juan Bermudez descoperă 300 de insule mici, care sunt localizate, în ceea ce numim Triunghiul Bermudelor. Cu toate că există un climat agreabil și apă din abundență, vapoarele europene au evitat să navigheze pe această rută.

Există legende vechi care susțin că locul este blestemat. Multe din cauzele disparițiilor au fost uraganele, curenții maritimi foarte puternici dar, rămân dispariții ale unor nave sau ambarcațiuni, care s-au produs în condiții meteorologice optime.

În anul 1964, jurnalistul și scriitorul Vincet Gaddis a denumit zona Triunghiul Bermudelor sau Triunghiul Diavolului. Misterioasa zonă a atins mitul mondial, în momentul în care au început să dispară și avioane.
În acest caz, nu mai putem vorbi despre curenții maritimi. Probabil că, altele sunt cauzele.

Și cei mai sceptici dintre noi trebuie să recunoaștem că ceva misterios se produce în această zonă. Ceea ce este straniu, este faptul că aceste dispariții nu lasă urme. Vapoare de mare tonaj sau avioane de mari dimensiuni dispar ca și cum ar fi absorbite de o altă dimensiune. Este celebru cazul unui avion de linie american, care timp de zece minute a dispărut de pe ecranul radarului.

Avionul reapare pe ecranele radarelor și aterizează cu bine în Florida, dar, există o problemă. Ceasurile pasagerilor și ale membrilor echipajului erau în urmă cu zece minute. Exact perioada în care avionul a dispărut de pe ecranele radarelor.

Se cunoaște faptul că în zonă există o dereglare magnetică. Acul busolei nu indică decât polul nord real și nu pe cel magnetic.  Aceeași situație este întâlnită la Polul Nord și Sud. Echipamentul de bord al avioanele se defectează sau nu mai funcționează o perioadă de timp.

În cele două zone, Triunghiul Bermudelor și Marea Diavolului s-au observat lumini foarte puternice care vin din abisul apei. Multe ipoteze au fost emise, fără să se ajungă la un consens științific.

Rămâne să se răspundă la o întrebare simplă. Dacă aceste dispariții sunt cauzate de condiții naturale nefavorabile, unde sunt epavele sau alte urme ale acestor accidente?