Dieta cu cafea verde ne ajuta mult la slabit

Dieta cu cafea verde ne ajuta mult la slabit

Cu toţii ne plângem că avem probleme cu greutatea, mai ales acum cu sărbătorile. Cel mai greu este însă atunci când trebuie să ne mobilizăm pentru mişcare. Poţi slăbi însă şi îţi poţi regla organismul cu cafeaua verde.

Pe scurt, cafeaua verde (neprajită) te ajută să slăbești rapid, dar previne și efectul de yo-yo pe care îl au destul de multe diete din ziua de astăzi.
Cafeaua verde reglează metabolismul, astfel contribuie simțitor la arderea grăsimilor și, în timp, la eliminarea kilogramelor nedorite. De asemenea, această inhiba aportul de glucoză în intestine și reduce absortia zahărului în organism. Indiferent de dieta pe care o urmezi sau de orele pe care le petreci în sală de sport, cafeaua verde este, se pare, un aliat incontestabil în menținerea sănătății. Reducerea colesterolului, un alt beneficiu în urmă consumului, aproape că elimină orice șansa de a dezvoltă boli de inimă.
Ținută corect, dieta cu cafea verde te ajută să slăbești între 200 g și 500 g zilnic dar să nu uiți că ai nevoie și de un stil de viață sănătos!
Cum se ține dieta cu cafea verde
În fiecare zi trebuie să bei o ceașca de cafea verde cu o jumătate de oră înainte de masă – preferabil dimineață sau la prânz și nu înainte de cină pentru că ai putea avea, apoi, probleme cu somnul. În primele zile s-ar putea să te simți ușor amețită, pentru că boabele verzi scad glicemia, însă organismul se obișnuiește rapid cu astfel de schimbări.

Atenție, insa, nu ține aceasta dieta daca suferi de boli cardiovasculare, hipertiroidie, boli intestinale, diabet, tulburari neurologice sau astfel de afecțiuni ori daca esti insarcinata sau alaptezi. Cere parerea unui medic inainte sa ții aceasta dieta in cazul celor menționate mai sus!
Lasand la o parte numeroasele beneficii pe care le are, trebuie precizat ca aceasta nu poate inlocui un stil de viata sanatos, ci ajuta la conturarea acestuia. Un stil de viata sanatos implica atat mese regulate, cei 2 litri de apa pe zi, miscare macar 30 de minute, dar si starea de liniste sufleteasca, pace cu tine insuti.
Totul contribuie la formarea unui om sanatos, a unui om fericit.