De ce legumele si fructele din Auchan se strica repede?

De ce legumele si fructele din Auchan se strica repede?

Aseara am luat niste castraveti si lam pus in frigider, a doua zi cand vreiam sa imi fac o salata am vazut ca erau albi, niste mucegai alb s-au format pe iei peste noapte asa deodata, nu mai aveam ce sa fac decat sa ii arunc si sa fac un mic articol despre cat de stopite sunt aceste legume cu pesticidele din sere iar magazinele din Bucuresti pun la vanzare asemenea legume dubioase care nu au gust cu cele crescute la tara.
De ce se strica asa repede? au un proces simplu ele sunt aduse cu tirul de prin alte tari, puse in frigiderul mare al magazinul ele sunt pastrate mai bn dar cand sunt scoase cu gramada la raft temperatua este mai calda in magazin decat in frigider, ele incep sa se strice pentru ca sunt multe la o gramada si angajatii pun multe una peste alta si ele nu se cumpara la timp si stau acolo mai mult pe raft si se efilesc si se arunca mai bn de jumate de marfa oricum marfa este asigurata magazinu nu iese in pierdera ca marfa vine numai de la sere au un proces complex, productie pe banda rulanta de legume si fructe stopite in sere pentru magazinele din Bucuresti.
De asta bucurestenii au probleme de sanatate, de la pesticidele din fructe si legumele din comert.
Pe rafturile hipermarketului Auchan de pe Şoşeaua Mangaliei, inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au descoperit cartofi importaţi stricaţi, cu pământ pe ei, portocale deteriorate, pere negre. DE o calitate îndoielnică erau şi ardeii graşi de pe rafturile magazinului constănţean.