Cum te folosesti de informatie sa dezinformezi oamenii

NewsCum te folosesti de informatie sa dezinformezi oamenii

In ziua de azi informatia inseamna putere, deci toata informatia este pe net si netul este o putere, facebook social mdia etc, romanul intra pe net sa caute informatii zeci si mii de bloguri siteuri si articole care ofera sute de mii de informatii referitoare la cum sa tratezi boli cum se face si multe altele, in ziua de azi siteurile mari posteaza o contitate mare de informatie incat nu mai stii ce sa crezi, nu credeti tot ce cititi pe net.

Siteuri cu stiri false si copiate

Jurnalitii sunt niste oameni slabi cu ochelari are stau toata ziua in fata calculatorului si cauta zi si noapte informatii sa posteze pe siteurile lor gen libertatea, cancan,efemeride, click si multe alte siteuri care posteaza cu ce sa imbracat vedete resprectiva, cu ce ma incanta pe mine cu ce sa imbracat vedeta respectiva sau cate mii de a dat pe o rochie de la nu stiu ce fima, lumea e saraca romanul este trist.

Manipulare in masa inducerea romanului in eroare, media are o influenta foarte mare asupra interentului pentru ca posteaza ce vrea ia.

Daca siteul de stiri cutare posteaza o stire, imediat toate turmele de siteuri posteaza si ele aceiasi stire, google nu mai tine cont.

Spre de exemplu siteul efemeride, este pasionat de mistere pasiunea misterelor posteaza niste stiri de ma baga intr-un mister mare tin sa cred ca baiatul ala are o imaginatie bogata si ca toata viata il copie pe lovendal care si ala il copie pe almeea.ro si tot asa.

Din punctul meu de vedere e o lipsa de educatie media. Adevarul e ca in ultimii ani internetul si social media au avut o evolutie atat de rapida, cantitatea de informatii s-a multiplicat foarte mult si nu a fost ca oamenii sa se educe in domeniu.

Pe blogul lui mihaivasilescublog am gasit acele siteuri care trebuie evitate, in presa romaneasca ne trebuie informatie clara curata si onesta, nu siteuri care pacalesc vizitatorul cu un titlu fals si cand intri pe site gasesti numai reclame si informatia este 0, google nu cauta asta.

Nu un trend să dezinformezi publicul, pro tv si a1 nu mai stiu ce stiri sa posteze sa fie in rating 1 dar Andreea Esca este plictisita de a prezenta stiri si siteul relitatea posteaza niste stiri la mintea cocosului De ce pentru ca nu mai au cu ce sa atraga vizitatori si public sunt asa de penibili incat tu ca roman de rand nu trebuie sa mai citesti toate porcariile care pe posteaza.