Cum pregatim o bautura anticancer

suc_anticancerAstazi consumam numeroase alimente acide care sunt extrem de nesanatoase. Studiile au aratat ca tumorile maligne se dezvolta intr-un mediu acid, de aceea consumul de alimente alcaline ar putea preveni cancerul. Iata cum puteti pregati o bautura anti-cancer din ingrediente disponibile aproape peste tot:

Ingrediente
1 ceasca si jumatate de apa de cocos (aproximativ 360 ml)
2 linguri de ulei de canepa
2 linguri de seminte de chia
2 pumni de varza kale
1 ceasca de capsuni (sau alte fructe bogate in vitamina C)
Se mixeaza bine intr-un blender.

Cum te ajuta
1. Nuca de cocos
Exista multe studii care au aratat ca acest fruct distruge celulele canceroase. Este sursa bogata de grasimi sanatoase si e un bun remediu pentru candida.

2. Seminte Chia
Bogate in acizi grasi Omega 3 si 6, care previn cancerul.

3. Kale
Aceasta leguma care face parte din clasa cruciferelor este bogata in indol-3 carbinol, luteina, kaempferol si sulforafan. Kale este o leguma excelenta in prevenirea cancerului.

4. Capsuni
Studiile au aratat ca aceste fructe incetinesc dezvoltarea celulelor precanceroase. Fructele, cum ar fi merele, afinele, fructele guyabano si afinele sunt bogate in compusi anti-cancer.

5. Ulei de canepa
Cercetatorii de la Harvard si de la alte institutii de prestigiu au aratat ca THC (tetra-hydro-cannabinol) si multi alti compusi prezenti in canepa ucid celulele canceroase.