Crassula combate ulcerul gastric si duodenal

crassulaCrassula combate ulcerul gastric si duodenal

Putini dintre noi stiu ca o planta care se gaseste aproape in fiecare casa are calitati medicinale deosebite. Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, antivirale si antibacteriene poate trata un numar impresionant boli. Este vorba despre Crassula sau copacul cu bani (sau arborele de jad).

1. Arsurile, luxaiile

Zdrobiti frunzele plantei formand un terci. Aplicati o compresa din acest terci pe zona afectata. inlocuiti compresa cand terciul din frunze se usuca (aproximativ 2-3 ore).

2. Artrita, artroza

Stoarceti 10-15 frunze de crassula obtinand un suc cu care ungeti articulatiile inainte de somn.

3. Angina

Stoarceti sucul a 10 frunze de crassula si diluati-l cu 200 ml de apa. Faceti gargara de 3-5 ori pe zi.

4. Herbesul

Stoarceti sucul a 7-8 frunze si ungeti locul afectat la fiecare 30 de minute. Sau inmuiati in acest suc o bucata de vata, aplicati-o pe zona afectata si fixati-o cu un plasture.

5. Ulcerul gastric si duodenal

Mancati pe stomacul gol 2 frunze de crassula, mestecandu-le bine.

6. Pielonefrita, cistita

Maruntiti 5 frunze de crassula si turnati peste ele 200 ml de apa clocotita. Lasati sa se infuzeze 1 ora si strecurati. Luati medicamentul cate 1 lingura, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mancare.

7. Hemoroizii

Aplicati o frunza taiata. Ajuta instantaneu.

Atentie!!!

Crassula contine arsenic intr-o concentratie foarte mare. Deci, nu trebuie sa faceti abuz de aceasta cand administrarea ei se face pe cale orala. Supradozajul poate duce la varsaturi, diaree si tulburari de constienta.