Copiii lui Dumnezeu sau copiii indigo

indigoCopiii lui Dumnezeu sau copiii indigo

În anul 1981, se năștea în Argentina, Flavio Cabobianco. La vârsta de trei ani, el susținea că este copilul soarelui și vorbea despre relația lui cu Dumnezeu, spațiu, timp, reîncarnare.

La vârsta de opt ani, a scris o carte care se numește Eu vin din Soare. În carte, el susține că, se vor naște copii de alt tip care vor schimba lumea.

Copiii lui Dumnezeu sau copiii indigo, așa au fost numiți copiii cu însușiri excepționale. Flavio a declarat că, telepatia, transmisia directă de unde mentale nu funcționează normal din cauza densității terestre.

Copiii indigo s-au născut cu abilitatea de a vindeca prin puterea minții boli la care medicina modernă nu a găsit încă leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede și cunosc tăcutul omenirii și al Pământului, fără ca cineva să le fi vorbit despre asta.

Sunt extraordinari de talentați, cu un IQ aproape de genialitate. Înțeleg adevăruri pe care adulții nu reuşesc să le înțeleagă, judecă matur. Ei știu că în această viață au o misiune crucială, aceea de a schimba lumea.

Igor Ionin are 13 ani și locuiește la Moscova. Igor este considerat un miracol. La două luni a pronunțat cuvântul tată. Nu întâmplător a pronunțat cuvântul tată. Tatăl său suferea de tuberculoză și atunci când Igor avea nouă ani, boala acestuia s-a agravat. Igor povestește că a avut un vis în care doi îngeri i-au spus să se roage pentru a-și salva tatăl.

Tatăl său s-a vindecat miraculos, în urma rugăciunilor pe care Igor le-a făcut. Igor a fost numit băiatul vraci, pentru că a salvat multe vieți.

În Rusia se derulează un program numit Al șaselea simț. Toți copiii care au capacități deosebite fac parte din acest program.  Nikita Sivan are 10 ani și cu ajutorul minții poate găsi obiecte pierdute. Poate citi informații financiare confidențiale, doar atingând un card.

Elisaveta Ciumakova poate prin simpla atingere a unui obiect să descrie posesorul acestuia. Ana Ivanovna poate să descrie o persoană prin atingerea acesteia. Poate să-i citească gândurile.

Galia Taganove la 11 ani poate să vadă spirite. Cercetătorii ruși susțin că acești copii dețin un mecanism numit ecran interior, prin intermediul căruia pot vedea lumea înconjurătoare, chiar legați la ochi.

Au fost efectuate experimente ale căror rezultate nu pot fi explicate din punct de vedere științific. Un astfel de copil a fost legat la ochi și i s-a pus în față o poză. Copilul a descris cu lux de amănunt persoana. În una dintre fotografii era o persoană cu dizabilități. Copiii au prezentat boala de care suferea persoana.

Într-un alt experiment, în fotografie era o persoană așezată pe un scaun. Copilul a spus că persoana are probleme cu picioarele, nu se poate deplasa, cu toate că, aceasta nu era într-un scaun cu rotile.

Parapsihologul american, Nancy Ann Tape, susține că aura copiilor indigo este albastră– violet, au o sensibilitate excepțională, la granița cu supranaturalul. Se simt foarte bine în preajma animalelor și au capacități uluitoare de a detecta. Reprezintă acești copii o nouă rasă umană?