Controale la Lidl, carne expirata cu miros alterat

lidl produse expirateIncredibil Magazinul Lidl pe care il stim noi care are produse de marga germana se duce la vale, de cand carnea expirata nu sa mai vandut in ultimele luni.

Ar trebui sa se faca controale la lidl vaslui cel putin in fiecare saptamana.cati pui inverziti am vazut in frigidere si spinari de pui cu resturi de mate si fecale, daca ii intrebi pe angajati de ce lasa la vanzare asa ceva, ridica din umeri si pleaca.

Peste 170 de kilograme de carne refrigeratã cu miros de alterat sau cu urme de fecale pe tãieturi au fost confiscate de Protectia Consumatorilor Vaslui dintr-un lant de supermarketuri din judet, firma multinationalã fiind amendatã cu suma de 25.000 de lei. Oficial, nu s-a anuntat numele supermarketului cu pricina, însã am aflat cã este vorba de magazinul Lidl din Bârlad. Carnea refrigeratã, în valoare de 4.852 de lei, a fost confiscatã de cãtre comisarii CJPC Vaslui în vederea distrugerii. “Carnea avea miros de alterat, prezenta portiuni de intestine cu fecale, precum si urme de fecale pe tãieturi si fire sau smocuri de pãr. În aceste conditii, s-a dispus mãsura opririi definitive a întregii cantitãti de carne, care era comercializatã sub formã de sferturi de carcasã”, a declarat seful CJPC Vaslui, Constantin Vasilache. Pe lângã confiscarea cãrnii, comisarii Protectiei Consumatorilor au amendat administratorii tuturor celor trei magazine Lidl din judet, suma totalã a sanctiunilor ridicându-se la 25.000 de lei.
Cand cumperi ceva este bine sa te uiti la termenul de valabilitate indiferect ca cumperi de la un magazin de la colt sau de la Lidl. Am aflat secretul reducerilor de la Lidl cei de la lidl au un aparat care sterge data in care expira si pune alta.
Unele produse aflate pe raftul magazinului LIDL au promoții care mai de care mai atractive. Același lucru se poate regăsi și în imaginea de față care prezintă un produs cu o reducere de 30%. Numai că acel produs are data limită de expirare 21.05.2015, iar fotografia a fost făcută de un cititor pe data de 25.05.2015. Așa am reușit să deslușim misterul. Produsele expirate sunt vândute la promoție, ieftine dar stricate, o carne sau un corn orice expirat ne poate face rau la stomac mai ales o bere care este expirata, trebuie sunat la OPC si sa anunti ca magazinul respectiv vinde produse expirate.Produse expirate într-un magazin Lidl din Slobozia.
Un cetăţean a reclamat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Ialomiţa că a cumpărat ceafă de porc expirată dintr-unul din cele două magazine pe care retailer-ul german le-a deschis la Slobozia. În urma verificărilor s-a constatat că plîngerea era justificată, unitatea comercială fiind sancţionată contravenţional.